FYSISKE BUTIKKER: EGÅ CYKELCENTER: +45 86 74 22 11 ROWI CYKLER: +45 86 12 28 99
Fremragende
4.5/5
KUNDESERVICE CYKELGRUPPEN: Telefon: +45 86 12 28 99 (Tast 3) Mail: info@cykelgruppen.dk

Service er noget man husker

Link til TV2-østjylland vedrørende vedligehold http://www.tv2oj.dk/artikel/203469:Oestjylland–Faa-cyklen-foraarsklar           

Din cykel er dit transportmiddel. Derfor laver vi alle gængse reparationer indenfor 24 timer og gerne hurtigere, for at du kan blive kørende igen i en fart. Hos Cykelgruppen er der 7 uddannede mekanikere fordelt på to fem-stjernede værksteder, certificeret af Danske Cykelhandlere. Læs mere om certificeringen på www.danskecykelhandlere.dk

Hos Cykelgruppen reparerer og vedligeholder vi alle slags cykler.

Vi renser, smører og justerer gear og bremser, udskifter dele og lapper dæk. Vi gør cyklen klar til de lange ture og til den daglige transport. Vi sørger kort sagt for, at din cykel kommer i topform. 

En velholdt cykel kører bedre. Den bringer dig lettere frem til dine mål og gør cykelturen til en stor fornøjelse.
 
Kom derfor forbi i en af vores butikker når din cykel trænger til en kærlig hånd.
 
Artikel vedr tv indslag på TV2 Østjylland 12/3-2014
 
12. mar 2014, kl. 09:14 | Af: Jacob Fejrskov Pedersen
 

ØSTJYLLAND:

Foråret er over os, og rigtig mange har trukket jernhesten ud af skuret. Det mærker man blandt andet hos cykelforretningerne, der lige nu har travlt med at forårsklargøre østjydernes cykler.

Det fortæller cykelmekaniker Thomas Ammentorp fra ROWI Cykler i Aarhus onsdag i Go’ Aften Østjylland.

– Vi har utrolig travlt lige i øjeblikket. Foråret er kommet lidt tidligere i år end det plejer, og det er vi ramt lidt af. Vi plejer at kunne afspadsere lidt på nuværende tidspunkt, siger han. 

Gør det selv
Thomas Ammentorp understreger, at det selvfølgelig er et positivt problem, at forretningen i øjeblikket reparere 35 cykler dagligt og sælger ca. 10 nye.

Men selvom mange vælger at indlevere cyklen til mekanikeren, kan man også sagtens selv gå i krig med cykelklargøringen derhjemme.

– Hvis man selv har tid og lyst, skal man nok sætte en god times tid af til det. Man skal have tjekket dæktryk, kædelinien skal være stram, og cyklen skal have smørring på kæde, bolte, låsecylinder, støttefod, og alt hvad der ellers er, siger han. 

I klippet herover kan du se Thomas Ammentorp demonstrere, hvordan du selv kan gøre cyklen forårsklar. Du kan også se det i Go’ Aften Østjylland onsdag kokken 18.20 og 21.20.

Bliv en del af kundeklubben

INGEN SPAM – KUN TIPS, TRICKS OG SKARPE TILBUD

Udviklet af IT Stack ApS