Tilbud

ABUS Smiley 2.0

379,00 DKK349,00 DKK

Ryd
Varenummer (SKU): N/A Kategorier: ,
Størrelse: S

Egå: 2

Hasle: 1

Aarhus: 5

Størrelse: M

Egå: 1

Hasle: 1

Aarhus: 2

Beskrivelse

ABUS Smiley 2.0 er én af de mest populære cykelhjelme til børn. ABUS Smiley 2.0 Purple Star passer perfekt til små piger, da den kommer i lilla og med små ugler, stjerner og hjerter i designet. Hjelmens udformning er designet til at komme godt ned over barnets hoved, mens den stadig er flad bagtil, så barnet også kan sidde i en barnestol uden ubehag.

Sikre cykelhjelme fra de er helt små

ABUS Smiley 2.0 Purple Star yder en god beskyttelse til små cyklister uanset situationen. Hjelmen er let at tilpasse, og de mange lufthuller sikrer god ventilation til hovedet. ABUS Smiley 2.0 kommer i mange forskellige designs og farver. Der er altså altid noget, som falder i smag hos den lille.

Uanset om dit barn skal sidde i barnestol, cykeltrailer eller ud på sin egen cykel, er denne børnehjelm pålidelig i forhold til beskyttelse. Modellen kommer godt ned over hovedet fra alle sider. Yderskallen bliver i produktionen støbt fast til inderskallen. Inderskallen er lavet i det stødabsorberende EPS-materiale, hvilket gør ABUS Smiley 2.0 både robust og let.

Specifikationer for ABUS Smiley 2.0 Purple Star

  • ABUS’ populære Smiley har fået nyt design og øget sikkerhed, med bedre beskyttelse af nakke og tindinger. Dermed er ABUS Smiley 2.0 det oplagte valg til de mindste i trafikken.
  • Den visirlignende forkant sikrer udvidet beskyttelse til ansigtet.
  • Dybt område ved tinding og nakke til øget allround-beskyttelse.
  • Zoom Evo Kids Justeringsspænde for optimal pasform.
  • Størrelsesjustering med en helring fremstillet af særligt slidstærk og formbar plastik til optimal stabilitet og formtilpasning.
  • God ventilation med 8 luftindgange med fluenet.
  • Bløde, matchende stropper ved kinder/hage – Lette at tilpasse.
  • Reflekser som øger trafiksikkerheden.

Størrelser: S: 45-50 cm, M: 50-55 cm.

Yderligere information

Farve

,

Størrelse

,

Mærke

Vægt

Ca. 225g.