AGU CIT-E IV LED

399,00 DKK

Denne AGU CIT-E IV LED i sort er en cykelhjelm designet til bykørsel. AGU CIT-E IV er trafiksikker med en integreret baglygte og refleksdetaljer. Komforten er i top, hvilket skyldes en god pasform, et justerbart nakkespænde og justerbare stropper ved kinder/ører og hage.

Ryd
Varenummer (SKU): N/A Kategorier: ,
Størrelse: M

Egå: 0

Hasle: 0

Aarhus: 3

Størrelse: L

Egå: 0

Hasle: 0

Aarhus: 2

Beskrivelse

Denne AGU CIT-E IV LED i sort er en cykelhjelm designet til bykørsel. AGU CIT-E IV er trafiksikker med en integreret baglygte og refleksdetaljer. Komforten er i top, hvilket skyldes en god pasform, et justerbart nakkespænde og justerbare stropper ved kinder/ører og hage. På fronten af cykelhjelmen er en aftagelig skygge, som skærmer for vejr, insekter og grene. På de varme sommerdage kommer hjelmens 13 ventilationshuller til gode, da de sikrer god ventilation og køler hovedet ned.

Mere om AGU CIT-E IV LED (Sort)

AGU CIT-E IV er både brugervenlig og komfortabel. For let justering sidder et skruespænde i nakken, så du kan tilpasse hjelmen din hovedstørrelse. Stropperne er bløde og lette at justere omkring ører og hage. Denne udgave er i matsort og findes i to størrelser: M (55-58 cm) og L (59-61 cm).

Yderligere information

Farve

Størrelse

,

Mærke