Avenue Airbase Metal Dame

10.499,00 DKK

Avenue Airbase Metal Dame er en helt ny, elegant og stilren Airbase model i metallisk sølv – helfarvet over hele linjen. Airbase Metal er udstyret med komponenter, som sikrer høj performance og lav vægt.

Ryd
Varenummer (SKU): N/A Kategorier: , ,
Størrelse: 50 cm

Egå: 0

Hasle: 0

Aarhus: 1

Størrelse: 53 cm

Egå: 0

Hasle: 0

Aarhus: 1

Beskrivelse

Avenue Airbase Metal Dame er en helt ny, elegant og stilren Airbase model i metallisk sølv – helfarvet over hele linjen. Airbase Metal er udstyret med komponenter, som sikrer høj performance og lav vægt. Denne models skarpe grafiske profil er en funktion af cyklens organiske, aeronynamiske former i rendyrket Avenue-design. I denne cykel samler detaljer og finesser sig til en klar og overbevisende helhed. Avenue Airbase er født af en stærk og stædig tro på, at perfektion er mulig.

Shimano Tiagra Geargruppe

Avenue Airbase Metal er bygget med 10 udvendige Shimano Tiagra gear. Shimano Tiagra er en intuitiv geargruppe til den alsidige rytter. Geargruppen skifter let, hurtigt og præcist, så du får en god ydeevne. Shimano Tiagra sidder også på en lang række racercykler, da det er let og sikrer høj performance.

Kraftige og pålidelige bremser

For at sikre, at Avenue Airbase Metal bremser effektivt i al slags vejr, er cyklen udstyret med to hydrauliske skivebremser. Hydrauliske skivebremser fungerer ved hjælp af et olietryk, som kører indvendigt i bremsekablerne. Dette bremsesystem kræver ikke samme mængde vedligeholdelse som fælgbremser. Her er det dog vigtigt en gang i mellem at tørre bremseskiven af for snavs for at reducere piv-støj ved bremsning. Da der er to håndbremser, har denne cykel ikke nogen fodbremse.

Bike Attitude Antipuncture dæk

Avenue Airbase Metal er designet med Bike Attitude Antipuncture by Panaracer 700 x 28C (28″) dæk, som er bygget til hastighed og robusthed på asfalteret vej. Dækket er med et ekstra kraftigt lag gummi i slidbanen, som sikrer maksimal beskyttelse mod punkteringer. Dækket har desuden indbygget refleksstribe, som gør dig ekstra trafiksikker i trafikken døgnet rundt.

Mere om Avenue Airbase Metal Dame

Denne udgave af Avenue Airbase Metal er i dameestel i let aluminium. Airbase Metal er i Polished Silver, som er en blank sølv farve. Skærme, sadelklampe, fælge og styr er ligeledes sølv, så du opnår et stilrent og flot design. Cyklen findes i forskellige størrelser. Se billede for størrelsesguide.

Yderligere information

Farve

Mærke

Størrelse

, ,

Gear

Forbremse

Bagbremse

Køn