Avenue Broadway Herre

9.499,00 kr.

Avenue Broadway Herre er en sporty, elegant og stilren cykel i mat blå. Broadway er en cykel som skiller sig ud fra mængden med sin æstetik og modige design.

Størrelse: 58 cm

Farve: Blå

Ikke på lager

Varenummer (SKU): 901212358 Kategorier: , ,

Beskrivelse

Avenue Broadway Herre er en sporty, elegant og stilren cykel i mat blå. Broadway er en cykel som skiller sig ud fra mængden med sin æstetik og modige design. Broadway er en anderledes cykel, som formår at udfolde sig frit og ekstravagant, uden at være prangende. Avenue Broadway er udstyret med 7 indvendige Shimano Nexus gear, der kræver minimal vedligeholdelse, og som sammen med andre udsøgte komponenter og Avenues design-ideal giver et stilfuldt og elegant køretøj i topkvalitet.

Shimano Nexus Geargruppe

Avenue Broadway er bygget med 7 indvendige Shimano Nexus gear. Shimano Nexus er skabt til den travle hverdag, og kan derfor levere kvalitet, funktionalitet og kræver minimal vedligeholdelse. Nexus har desuden en funktion, som gør ethvert gearskifte let, blødt og hurtigt. En cykel med Shimano Nexus føles altså både komfortabel og let at cykle på.

Vedligeholdelsesvenlige bremser

For at holde vedligeholdelsesniveauet på et minimum, er cyklen med rullebremser på både forhjul og baghjul. Rullebremser bremser blødt og behageligt og kræver minimal vedligeholdelse, da systemet er indvendigt. Da der er to håndbremser, har denne cykel ikke nogen fodbremse.

Bike Attitude Antipuncture dæk

Avenue Broadway er designet med Bike Attitude Antipuncture by Panaracer 700 x 28C (28″) dæk, som er bygget til hastighed og robusthed på asfalteret vej. Dækket er med et ekstra kraftigt lag gummi i slidbanen, som sikrer maksimal beskyttelse mod punkteringer. Dækket har desuden indbygget refleksstribe, som gør dig ekstra trafiksikker i trafikken døgnet rundt.

Mere om Avenue Broadway Herre (Blå)

Denne udgave af Avenue Broadway er i herrestel i let aluminium (13,2 kg). Broadway leveres her i Matt Dark Blue, som er en matblå farve. Cyklen findes i forskellige størrelser. Se billede for størrelsesguide.

Yderligere information

Farve

Størrelse

Mærke

Køn

Forbremse

Bagbremse

Gear

Hjulstørrelse

Vægt

Størrelseguide

Praktisk info

  • Fragt: Alle vores cykler sendes gratis.
  • Levering: Alle vores cykler leveres inden for 3-5 hverdage.
  • Returret: 14 dage fra modtagelse.
  • Reklamation: 2 år.
  • Sikkerhed: Cykelgruppen er medlem af Danske Cykelhandlere.
  • Andre spørgsmål? Kontakt os på 86 12 28 99 eller på info@cykelgruppen.dk

Læs mere om vores betingelser her

Tilbehør til Avenue Broadway Herre