Avenue Broadway Metal Herre

10.499,00 DKK

Avenue Broadway Metal Herre er en helt ny, elegant og stilren Broadway model i metallisk sølv – helfarvet over hele linjen. Broadway Metal er udstyret med komponenter, som sikrer høj performance og lav vedligeholdelse.

Ryd
Varenummer (SKU): N/A Kategorier: , ,
Størrelse: 55 cm

Egå: 0

Hasle: 0

Aarhus: 1

Størrelse: 58 cm

Egå: 0

Hasle: 0

Aarhus: 1

Beskrivelse

Avenue Broadway Metal Herre er en helt ny, elegant og stilren Broadway model i metallisk sølv – helfarvet over hele linjen. Broadway Metal er udstyret med komponenter, som sikrer høj performance og lav vedligeholdelse. Denne models skarpe grafiske profil er en funktion af cyklens organiske, aeronynamiske former i rendyrket Avenue-design. I denne cykel samler detaljer og finesser sig til en klar og overbevisende helhed. Avenue Broadway er født af en stærk og stædig tro på, at perfektion er mulig.

Shimano Nexus Geargruppe

Avenue Broadway Metal er bygget med 7 indvendige Shimano Nexus gear. Shimano Nexus er skabt til den travle hverdag, og kan derfor levere kvalitet, funktionalitet og kræver minimal vedligeholdelse. Nexus har desuden en funktion, som gør ethvert gearskifte let, blødt og hurtigt. En cykel med Shimano Nexus føles altså både komfortabel og let at cykle på.

Vedligeholdelsesvenlige bremser

For at holde vedligeholdelsesniveauet på et minimum, er cyklen med rullebremser på både forhjul og baghjul. Rullebremser bremser blødt og behageligt og kræver minimal vedligeholdelse, da systemet er indvendigt. Da der er to håndbremser, har denne cykel ikke nogen fodbremse.

Bike Attitude Antipuncture dæk

Avenue Airbase Metal er designet med Bike Attitude Antipuncture by Panaracer 700 x 28C (28″) dæk, som er bygget til hastighed og robusthed på asfalteret vej. Dækket er med et ekstra kraftigt lag gummi i slidbanen, som sikrer maksimal beskyttelse mod punkteringer. Dækket har desuden indbygget refleksstribe, som gør dig ekstra trafiksikker i trafikken døgnet rundt.

Mere om Avenue Broadway Metal Herre

Denne udgave af Avenue Broadway Metal er i herrestel i let aluminium. Broadway Metal er i Polished Silver, som er en blank sølv farve. Skærme, sadelklampe, fælge og styr er ligeledes sølv, så du opnår et stilrent og flot design. Cyklen findes i forskellige størrelser. Se billede for størrelsesguide.

Yderligere information

Farve

Mærke

Størrelse

, ,

Gear

Forbremse

Bagbremse

Køn