Baglygte ABUS Taurus t/bagagebærer

159,95 DKK

ABUS Taurus er en baglygte til at fastmontere i bagagebæreren på cyklen. Taurus gør dig både synlig på lang afstand og fra siden. Lygten har indbygget bagrefleks, så cyklen ikke skal have monteret en ekstra refleks bagpå.

Størrelse: 50 mm

Farve: Rød

Ikke på lager

Varenummer (SKU): 2492 Kategori:

Beskrivelse

ABUS Taurus er en baglygte til at fastmontere i bagagebæreren på cyklen. Taurus gør dig både synlig på lang afstand og fra siden. Lygten har indbygget bagrefleks, så cyklen ikke skal have monteret en ekstra refleks bagpå. Med ABUS Taurus får du en cykellygte, som er godkendt efter dansk lovgivning for cykellygter, så du ikke risikerer eventuelle bøder.

Baglygten er bygget med konstant lys-funktion. Lygten tændes og slukkes på en knap i bunden. Afhængigt af vejret opleves en batteritid på op til 50 timer. Batterierne er lette at udskifte – Dette kræver blot at løsne den lille skrue på fronten af lygten. Batterier medfølger fra start.

Montering af ABUS Taurus Baglygte

ABUS Taurus er designet til at passe i bagagebærer med hulafstand på 50 mm. Lygten har indbygget to skruer, som monteres bag på bagagebæreren. Sørg for at skruerne er spændt, så lygten ikke falder af med tiden.

Yderligere information

Størrelse

Mærke

Type Lygte

USB-Genopladelig

Udskiftelige batterier

Ja

Lysfunktioner

Konstant lys

Beslag inkluderet

Indbygget

Praktisk info

  • Fragt: Gratis fragt v/køb over 500 kr.
  • Levering: Vi leverer med GLS inden for 1-3 hverdage.
  • Returret: 14 dage fra modtagelse.
  • Reklamation: 2 år.
  • Sikkerhed: Cykelgruppen er medlem af Danske Cykelhandlere.
  • Andre spørgsmål? Kontakt os på 86 12 28 99 eller på info@cykelgruppen.dk

Læs mere om vores betingelser her