Tilbud

Barnestol Front Thule Yepp Nexxt Mini

899,00 DKK

Thule Yepp Nexxt Mini er en barnestol til at montere foran på cyklen. Denne front barnestol er let og elegant, og er perfekt designet til ture rundt i byen.

Farve: Sort

På lager

Varenummer (SKU): 080111 Kategori:

Egå: 0

Hasle: 0

Aarhus: 1

Beskrivelse

Thule Yepp Nexxt Mini i sort (obsidian) er en barnestol til at montere foran på cyklen. Denne front barnestol er let og elegant, og er perfekt designet til ture rundt i byen.

Thule Yepp Nexxt Mini sikrer dit barn en komfortabel køretur, hvilket skyldes det bløde, stødabsorberende sæde. Stolen er let, men robust grundet den gårde yderskal. Selesystemet er en 5-punkt-sele, som giver maksimal komfort og sikrer optimal pasform uden ubekvemmelighed for barnet. Desuden er fodhvilere justerbare, og fødderne kan spændes fast, så de ikke kommer i karambolage med noget.

Barnestolen kan let af- og påmonteres cyklen på sekunder. Beslaget er nemlig med hurtigudløser, som både passer til standard og fremadrettede styrstammer.

Nexxt Mini er designet og testet til børn fra 9 måneder og op til at de enten er 3 år eller vejer 15 kg.

OBS! Denne barnestol er udelukkende egnet til at montere på fronten af cyklen. Søger du en barnestol til bagpå, anbefales en anden model end denne.

Se Thule Yepp Nexxt Mini (Sort / Obsidian) her:

Yderligere information

Farve

,

Mærke

,

Montering

Frontmontering

Beslag inkluderet

Ja