TILBUD Tilbud

BH Atom Diamond Wave Pro

23.999,00 DKK

BH Atom Diamond Wave Pro er den perfekte elcykel til dig, som skal ud på de lange cykelture. Denne model kommer med et integreret batteri på hele 720 Wh, og kan køre op mod 155 km. på en opladning. Cyklen er komfortabel at sidde på og kan let tilpasses dit behov for siddestilling. BH er kendt for at lave nogle af markedets letteste elcykler,

Størrelse: M

Farve: Sort

Ikke på lager

Varenummer (SKU): EA450 Kategorier: ,

Beskrivelse

BH Atom Diamond Wave Pro er den perfekte elcykel til dig, som skal ud på de lange cykelture. Denne model kommer med et integreret batteri på hele 720 Wh, og kan køre op mod 155 km. på en opladning. Cyklen er komfortabel at sidde på og kan let tilpasses dit behov for siddestilling. BH er kendt for at lave nogle af markedets letteste elcykler, hvilket skyldes vægtmæssigt lette dele omkring motor og batteri. El-delene er placeret centralt på cyklen, hvilket giver et godt balancepunkt og en behagelig køreoplevelse.

BH Atom Diamond Wave Pro har BHs patenterede TS-system, som står for “Turn & Slide”. Dette system er kendt for at være det mest minimalistiske design af elcykler. Her er batteriet skjult inde i stellet, så det ligner en almindelig cykel mest muligt. Desuden har du et LCD-farvet display med flere forskellige tilpasningsmuligheder til elsystem og ergonomi.

Motorsystemet er den nye triple-sensor BH Drive-1E – en motor, som er placeret i kranken (centermotor). Motoren tilpasser sig dit tråd og er kompakt og let rent vægtmæssigt. Motoren sikrer høj performance og er sammen med 720 Wh batteriet optimal til lange cykelture. BH Drive-1E er en kraftig centermotor, som kan yde en motorkraft på op til 80 Nm. Desuden kommer cyklen med et centerdisplay, som kan vise en masse forskellige informationer. Det er også her, du styrer motorassistancen.

Yderligere information

Farve

,

Størrelse

Mærke

Gear

Forbremse

Bagbremse

Batteri

Motorproducent

Køn