TILBUD Tilbud

BH Atom Jet

15.999,00 kr.

BH Atom Jet er den perfekte elcykel til dig, som gerne vil cykle lange ture, men også skal cykle på grus og andre ujævne underlag. Denne model kommer med et integreret batteri på 500 Wh, og kan køre op mod 105 km. på en opladning. Cyklen er komfortabel at sidde på med en geometri, som er en blanding mellem citybike og MTB.

Størrelse: M

Farve: Rød, Sort

Ikke på lager

Varenummer (SKU): EA510 Kategorier: ,

Beskrivelse

BH Atom Jet er den perfekte elcykel til dig, som gerne vil cykle lange ture, men også skal cykle på grus og andre ujævne underlag. Denne model kommer med et integreret batteri på 500 Wh, og kan køre op mod 105 km. på en opladning. Cyklen er komfortabel at sidde på med en geometri, som er en blanding mellem citybike og MTB. BH er kendt for at lave nogle af markedets letteste elcykler, hvilket skyldes vægtmæssigt lette dele omkring motor og batteri. El-delene er placeret centralt på cyklen, hvilket giver et godt balancepunkt og en behagelig køreoplevelse.

BH Atom Jet har BHs patenterede TS-system, som står for “Turn & Slide”. Dette system er kendt for at være det mest minimalistiske design af elcykler. Her er batteriet skjult inde i stellet, så det ligner en almindelig cykel mest muligt. Desuden har du et LCD-farvet display med flere forskellige tilpasningsmuligheder til elsystem og ergonomi.

Motorsystemet er den nye triple-sensor BH Drive-1E – en motor, som er placeret i kranken (centermotor). Motoren tilpasser sig dit tråd og er kompakt og let rent vægtmæssigt. Motoren sikrer høj performance og er sammen med 500 Wh batteriet optimal til lange cykelture. Den affjedrede forgaffel og de grove dæk gør samtidig Atom Jet egnet til grus og andet groft underlag. BH Drive-1E er en kraftig centermotor, som kan yde en motorkraft på op til 80 Nm. Desuden kommer cyklen med et sidedisplay, som kan vise en masse forskellige informationer. Det er også her, du styrer motorassistancen.

Yderligere information

Farve

, , , ,

Størrelse

Mærke
Gear

Forbremse

Bagbremse

Batteri

Motorproducent

Køn

,