TILBUD Tilbud

BH Core Cross-S

26.999,00 kr.

BH Core Cross-S er den perfekte elcykel til dig, som gerne vil cykle lange ture på landevejen. Denne model kommer med et integreret batteri på 540 Wh, og kan køre helt op mod 165 km. på en opladning. Typisk opleves en rækkevidde på 100 km

Størrelse: M

Farve: Sølv

Ikke på lager

Varenummer (SKU): EC520 Kategorier: ,

Beskrivelse

BH Core Cross-S er den perfekte elcykel til dig, som gerne vil cykle lange ture på landevejen. Denne model kommer med et integreret batteri på 540 Wh, og kan køre helt op mod 165 km. på en opladning. Typisk opleves en rækkevidde på 100 km, grundet de kuperede terræn i Danmark. Cyklen er komfortabel at sidde på med en geometri, som er en blanding mellem citybike og sportscykel. BH er kendt for at lave nogle af markedets letteste elcykler, hvilket skyldes vægtmæssigt lette dele omkring motor og batteri. El-delene er placeret centralt på cyklen, hvilket giver et godt balancepunkt og en behagelig køreoplevelse.

BH Core Cross-S kommer med en kraftig centermotor – den såkaldte BH Drive-2E, som er let at betjene på cyklens display. Den diskrete motor og det integrerede batteri skaber et minimalistisk design, hvilket BH er kendt for at perfektionere. På denne måde ligner modellen en helt almindelig cykel. Displayet er integreret i frempinden, som er flot bygget til at flugte med stellet.

Motoren tilpasser sig dit tråd og er kompakt og let rent vægtmæssigt. Motoren sikrer høj performance og er sammen med 540 Wh batteriet optimal til lange cykelture. BH Core Cross-S er den vedligholdelsesvenlige og slidstærke udgave af den almindelige Core Cross. Her får du 11 indvendige Shimano Alfine gear med remtræk. Desuden kommer modellen med hydrauliske skivebremser. Core Cross-S er derfor perfekt til lange ture på landevejen eller til pendling.

Yderligere information

Farve

,

Størrelse

Mærke
Gear

Forbremse

Bagbremse

Batteri

Motorproducent

Køn