TILBUD Tilbud

BH Core Cross

22.999,00 kr.

BH Core Cross er den perfekte elcykel til dig, som gerne vil cykle lange ture på landevejen. Denne model kommer med et integreret batteri på 540 Wh, og kan køre helt op mod 165 km. på en opladning. Typisk opleves en rækkevidde på 100 km, grundet de kuperede terræn i Danmark. Cyklen er komfortabel at sidde på med en geometri, som er en blanding mellem citybike og sportscykel.

Størrelse: M

Farve: Sølv

Ikke på lager

Varenummer (SKU): EC500 Kategorier: ,

Beskrivelse

BH Core Cross er den perfekte elcykel til dig, som gerne vil cykle lange ture på landevejen. Denne model kommer med et integreret batteri på 540 Wh, og kan køre helt op mod 165 km. på en opladning. Typisk opleves en rækkevidde på 100 km, grundet de kuperede terræn i Danmark. Cyklen er komfortabel at sidde på med en geometri, som er en blanding mellem citybike og sportscykel. BH er kendt for at lave nogle af markedets letteste elcykler, hvilket skyldes vægtmæssigt lette dele omkring motor og batteri. El-delene er placeret centralt på cyklen, hvilket giver et godt balancepunkt og en behagelig køreoplevelse.

BH Core Cross kommer med en kraftig centermotor – den såkaldte BH Drive-2E, som er let at betjene på cyklens display. Den diskrete motor og det integrerede batteri skaber et minimalistisk design, hvilket BH er kendt for at perfektionere. På denne måde ligner modellen en helt almindelig cykel. Displayet er integreret i frempinden, som er flot bygget til at flugte med stellet.

Motoren tilpasser sig dit tråd og er kompakt og let rent vægtmæssigt. Motoren sikrer høj performance og er sammen med 540 Wh batteriet optimal til lange cykelture. BH Core Cross kommer med udvendige gear og skivebremser, hvilket gør cyklen mest egnet til landevejen.

 

Yderligere information

Farve

,

Størrelse

Mærke
Gear

Forbremse

Bagbremse

Batteri

Motorproducent

Køn