TILBUD Tilbud

BH Core Race 1.2

24.499,00 DKK

BH Core Race 1.2 en sporty elcykel med Brose Centermotor. Perfekt til dig, som skal pendle eller gerne vil cykle lange ture. Denne model kommer med et integreret batteri på 540 Wh, og kan køre op mod 115 km. på en opladning. Cyklen er med en sporty geometri, som er en blanding mellem citybike og racer.

Størrelse: L

Farve: Blå, Rød

Ikke på lager

Varenummer (SKU): EC120 Kategorier: ,

Beskrivelse

BH Core Race 1.2 en sporty elcykel med Brose Centermotor. Perfekt til dig, som skal pendle eller gerne vil cykle lange ture. Denne model kommer med et integreret batteri på 540 Wh, og kan køre op mod 115 km. på en opladning. Cyklen er med en sporty geometri, som er en blanding mellem citybike og racer. BH er kendt for at lave nogle af markedets letteste elcykler, hvilket skyldes vægtmæssigt lette dele omkring motor og batteri. El-delene er placeret centralt på cyklen, hvilket giver et godt balancepunkt og en behagelig køreoplevelse.

Med Core Race 1.2 får du måske den elcykel på markedet, som mest ligner en almindelig cykel. Cyklen kommer nemlig med BHs patenterede TS-system, som står for “Turn & Slide”. Dette system er kendt for at være det mest minimalistiske design af elcykler. Her er batteriet skjult inde i stellet, så det ligner en almindelig cykel mest muligt. Desuden har du et LCD-farvet display med flere forskellige tilpasningsmuligheder til elsystem og ergonomi. Displayet er BH MPF, som er integreret i frempinden, så der ikke hænger et synligt display på styret.

Motorsystemet er BH Drive-2E – en motor, som er placeret i kranken (centermotor). Motoren tilpasser sig dit tråd og er kompakt og let rent vægtmæssigt. Motoren sikrer høj performance og er sammen med 540 Wh batteriet optimal til lange cykelture. BH Drive-2E er en kraftig centermotor, som let kan betjenes på det integrerede display i frempinden.

Yderligere information

Farve

, ,

Størrelse

Mærke

Gear

Forbremse

Bagbremse

Batteri

Motorproducent

Køn