Centurion Basic E Herre

10.999,00 DKK

Centurion Basic E Herre i Lys Blå er en elcykel med et moderne citybike-look. Centurion har ved denne model haft fokus på at designe en cykel i samme stil som de gamle, klassiske Centurion-cykler. Du får dog her en topmoderne elcykel med en kraftfuld forhjulsmotor.

Størrelse: 55 cm

Farve: Blå

Ikke på lager

Varenummer (SKU): hcy-9031990855 Kategorier: , ,

Beskrivelse

Centurion Basic E Herre i Lys Blå er en elcykel med et moderne citybike-look. Centurion har ved denne model haft fokus på at designe en cykel i samme stil som de gamle, klassiske Centurion-cykler. Du får dog her en topmoderne elcykel med en kraftfuld forhjulsmotor. Den kraftige motor og citybike-geometrien gør modellen perfekt til pendling gennem byen. Du kan dog også sagtens tage cyklen med på en længere tur på landevejen.

Centurion Basic E Herre Blå – En cykel med minimal vedligholdelse

Med Centurion Basic E Herre får du en elcykel, som er let at vedligeholde. Cyklen kommer med 7 indvendige Shimano Nexus gear. Her skal du blot smøre kæden i ny og næ for at sikre, at cyklen kører optimalt. Da det er indvendige gear, har du ikke en masse tandhjul, som også skal renses. Kæden er galvaniseret og dermed rustbeskyttet fra start. Du får desuden fodbremse og en fælgbremse på forhjulet. Det er altså minimalt, hvad du selv skal gøre ved cyklen.

Et elsystem som bare spiller

Centurion Basic E Herre kommer med en forhjulsmotor fra danske Promovec. Motoren er let, simpel, støjsvag og med 250W, hvilket skaber god assistance på cykelturen. Ved en forhjulsmotor får du hjælp ved blot at træde i pedalerne. Her vil du føle hjælpen, som at cyklen trækker dig frem. Motorassistancen kan tilpasses på displayet, som er monteret i venstre side af styret. Her kan du se batteriopladningen og hvilket assistanceniveau, motoren er indstillet til. Cyklen kommer med et bagagebatteri i 8,8AH (svarende til 317 Wh). Dette giver typisk en rækkevidde på 30-50 km. Ønsker du længere rækkevidde, har du også mulighed for at opgradere dit batteri til enten et 10,4 AH (374 Wh) eller et 15,6 AH (561 Wh).

Se mere om Centurion Basic E Dame Her:

 

Yderligere information

Farve

,

Størrelse

Mærke

Gear

Forbremse

Bagbremse

Batteri

Motorproducent

Køn

Vægt

Ca. 21,8 kg. inkl. batteri