Centurion Basic E Herre

13.999,00 DKK

Centurion Basic E Herre er en elcykel med et moderne citybike-look i grå. Centurion har ved denne model haft fokus på at designe en cykel i samme stil som de gamle, klassiske Centurion-cykler. Du får dog her en topmoderne elcykel med en kraftfuld forhjulsmotor.

Ryd
Varenummer (SKU): N/A Kategorier: ,
Størrelse: 55 cm

Egå: 1

Hasle: 0

Aarhus: 2

Beskrivelse

Centurion Basic E Herre er en elcykel med et moderne citybike-look i grå. Centurion har ved denne model haft fokus på at designe en cykel i samme stil som de gamle, klassiske Centurion-cykler. Du får dog her en topmoderne elcykel med en kraftfuld forhjulsmotor. Den kraftige motor og citybike-geometrien gør modellen perfekt til pendling gennem byen. Du kan dog også sagtens tage cyklen med på en længere tur på landevejen.

Shimano Nexus Geargruppe

Centurion Basic E er bygget med 7 indvendige Shimano Nexus gear. Shimano Nexus er skabt til den travle hverdag, og kan derfor levere kvalitet, funktionalitet og kræver minimal vedligeholdelse. Nexus har desuden en funktion, som gør ethvert gearskifte let, blødt og hurtigt. En cykel med Shimano Nexus føles altså både komfortabel og let at cykle på.

Brugervenlige bremser

Denne cykel er designet med fodbremse som bagbremse og en fælgbremse på forhjulet. En fodbremse sikrer god bremseeffekt og kræver ingen vedligholdelse. Fælgbremsen sikrer god bremseeffekt, og det er her let at skifte bremseklodser efter slid.

City Cruz Dæk

Basic E er udstyret med robuste City Cruz dæk (700 x 35C), der er bygget til tung by- og landevejskørsel. Dækkene er med punkteringsbeskyttelse og designet til at have lang holdbarhed. Samtidig har dækkene et mønster, som er designet til kørsel i både sommer- og vinterhalvår i al slags vejr.

Et elsystem som bare spiller

Centurion Basic E Herre kommer med en forhjulsmotor fra danske Promovec. Motoren er let, simpel, støjsvag og med 250W, hvilket skaber god assistance på cykelturen. Ved en forhjulsmotor får du hjælp ved blot at træde i pedalerne. Her vil du føle hjælpen, som at cyklen trækker dig frem. Denne model kommer med det nye Promovec Connect+, som er et revolutionerende display til fremtidens elcykel. Connect + består derfor af et minimalistisk display, som du kan anvende til den korte tur samt et Bluetooth-opereret system, der forbinder mobilen og elcyklen via en app – fungerer til både iOS og Android. Motorassistancen kan tilpasses på det minimalistiske display, som er monteret i venstre side af styret. Her kan du se batteriopladningen og hvilket assistanceniveau, motoren er indstillet til.

Cyklen kommer med et stelbatteri med en kapacitet på 6,6AH (svarende til 238 Wh). Dette kan give en rækkevidde på op til 40 km. Ønsker du længere rækkevidde, har du også mulighed for at opgradere dit batteri til et 10,4AH (374 Wh), som giver en rækkevidde på op til 80 km.

Mere om Centurion Basic E Herre (Grå)

Denne udgave af Centurion Basic er med elsystem i herrestel. Herre-udgaven er med et batteri placeret på stellet. Styret er justerbart, så du selv kan vælge, hvor ret eller foroverbøjet en siddestilling, du vil have. Cyklen fås her i grå med sølv og røde detaljer, og findes i forskellige størrelser. Se billede for størrelsesguide.

Yderligere information

Farve

Størrelse

,

Mærke

Køn

Gear

Forbremse

Bagbremse

Motorproducent

Batteri