Centurion Challenger E-Cargo Connect+

21.999,00 DKK

Varenummer (SKU): hcy-9032092056 Kategorier: ,

Egå: 0

Hasle: 0

Aarhus: 1

Beskrivelse

Centurion Challenger E-Cargo er en nyskabende ladcykel, som er super let at manøvrere. Denne type ladcykel er med sit store lad perfekt til at fragte varer og reklameartikler. Med sine enkle løsninger, det smart placerede batteri og et komfortorienteret design med god plads i cargoladet, kan Centurion Challenger E-Cargo klare stort set alle opgaver. Med denne ladcykel er alt tilbehør inkluderet i prisen.

Centurion Challenger E-Cargo er bygget med hydrauliske skivebremser på både forhjul og baghjul. Bremserne er kraftige og bremser optimalt i al slags vejr, så cyklen altid kan bruges uden besvær. Desuden kommer cyklen med 9 udvendige Shimano Acera gear, som er skabt til den aktive cyklist. Acera skifter hurtigt, let og præcist. De er ekstra robuste, så de kan tåle den ekstra belastning som ydes fra baghjulsmotoren.

Smart og brugervenligt elsystem

Challenger E-Cargo er bygget med en kraftig 250W baghjulsmotor fra danske Promovec. Motoren er let, simpel og støjsvag, og den er bygget til at assistere dig ved blot at træde i pedalerne. Motoren trækker altså uanset hvordan du træder. Hjælpen fra en baghjulsmotor kan typisk beskrives som et behaveligt, jævnt skub.

Displayet er Promovec Connect+, som er et revolutionerende display til fremtidens elcykler. Connect+ er minimalistisk og simpelt bygget, så cyklisten let kan se batteriopladningen og styre, hvor meget assistance, motoren skal give. Displayet har 2 knapper, som styrer motorassistance og som kan tænde og slukke de integrerede lygter. Connect+ har indbygget Bluetooth system, som giver mulighed for at forbinde mobilen og elcyklen via en app (både tilgængelig på iOS og Android). På app’en kan man se hastighed, kort, distance, og meget mere.

Batteriet er gemt smart under frontladet. Det er let at af- og påmontere i forbindelse med opladning. Som standard kommer Centurion Challenger E-Cargo med et 11 AH batteri, svarende til 400 Wh. Dette kan dog opgraderes til et 15,6 AH (561 Wh).

Yderligere information

Farve

,

Størrelse

Mærke

Gear

Forbremse

Bagbremse

Motorproducent

Batteri