Centurion Dark Image E Herre

16.999,00 DKK

Denne Centurion Dark Image E i blank grøn er en kvalitetsorienteret allround elcykel. Dark Image E bygger på et smart og robust stel, og er fyldt med præstationsdygtige komponenter såsom en sporty baghjulsmotor, brede gravel-dæk og udvendige Shimano gear.

Ryd
Vis hvilke butikker der har varen på lager
Størrelse: 19"

Aarhus: 1

Egå: 1

Størrelse: 21"

Aarhus: 0

Egå: 0

Varenummer (SKU): N/A Kategorier: ,

Beskrivelse

Denne Centurion Dark Image E i blank grøn er en kvalitetsorienteret allround elcykel. Dark Image E bygger på et smart og robust stel, og er fyldt med præstationsdygtige komponenter såsom en sporty baghjulsmotor, brede gravel-dæk og udvendige Shimano gear. Med Centurion Dark Image E får du altså en elcykel, som kører upåklageligt i al slags vejr og stort set alt terræn.

Shimano Alivio Geargruppe

Centurion Dark Image E er bygget med 9 udvendige Shimano Alivio gear. Shimano Alivio er skabt til den aktive rytter, og er både hurtig, let og præcis, hvilket sikrer en god ydeevne. Alivio er desuden robust, så du kan presse din cykel året rundt.

Kraftige og pålidelige bremser

For at sikre, at Dark Image E bremser effektivt i al slags vejr, er cyklen udstyret med hydrauliske skivebremser. Hydrauliske skivebremser fungerer ved hjælp af et olietryk, som kører indvendigt i bremsekablerne. Dette bremsesystem kræver ikke samme mængde vedligeholdelse som fælgbremser. Her er det dog vigtigt en gang i mellem at tørre bremseskiven af for snavs for at reducere piv-støj ved bremsning. Da der er to håndbremser, har denne cykel ikke nogen fodbremse.

Et elsystem som bare spiller

Denne elcykel er med baghjulsmotor fra danske Promovec. Motoren er let, simpel, støjsvag og med 250W, hvilket skaber god assistance på cykelturen. Ved en baghjulsmotor får du hjælp ved blot at træde i pedalerne.

Denne model kommer med det nye Promovec Connect+, som er et revolutionerende display til fremtidens elcykel. Connect + består derfor af et minimalistisk display, som du kan anvende til den korte tur samt et Bluetooth-opereret system, der forbinder mobilen og elcyklen via en app – fungerer til både iOS og Android. Motorassistancen kan tilpasses på det minimalistiske display, som er monteret i venstre side af styret. Her kan du se batteriopladningen og hvilket assistanceniveau, motoren er indstillet til.

Cyklen kommer med et downtube batteri (stelbatteri) i 10,4 AH (svarende til 374 Wh). Dette giver typisk en rækkevidde på 40-80 km. Ønsker du længere rækkevidde, har du også mulighed for at opgradere dit batteri til et 12,8 AH batteri (461 Wh), som har en typisk rækkevidde på 60-100 km.

Panaracer GravelKing SK

Centurion Dark Image E er designet med Panaracer GravelKing SK dæk (28″), som er bygget til hastighed på selv det hårdeste terræn. Dækket er med naturlig gummiblanding, aggressive knopper på kanterne og punkteringsbeskyttelse. Dette giver dækket et stærkt greb på løst grus, sluger ikke for meget af energioverførslen og skaber minimal støj på asfalteret vej.

Mere om Centurion Dark Image E Herre (Grøn)

Denne baghjulsdrevne elcykel fra Centurion er i herrestel, men med semi-høj indstigning. Cyklen kan derfor anvendes af både mænd og kvinder. Stellet er i et blank grønt design med sorte detaljer. Se billede for størrelsesguide.

Yderligere information

Farve

Størrelse

,

Mærke

Køn

Forbremse

Bagbremse

Gear

Motorproducent

Batteri

Tilbehør til Centurion Dark Image E Herre