Centurion Helium Dame

5.699,00 kr.

Centurion Helium er en klassisk dame-cykel i petrol/blå. Denne cykel er bygget i stål med moderne aluminiumsudstyr til dig, der værdsætter funktionalitet og et smukt design. Centurion Helium er fyldt med klassiske detaljer

Størrelse: 56 cm

Farve: Blå

Ikke på lager

Varenummer (SKU): hcy-903205556 Kategorier: , ,

Beskrivelse

Centurion Helium er en klassisk dame-cykel i petrol/blå. Denne cykel er bygget i stål med moderne aluminiumsudstyr til dig, der værdsætter funktionalitet og et smukt design. Centurion Helium er fyldt med klassiske detaljer som en sort sadel og sort håndtag, og med sit unikke design skaber Helium sin helt egen stemning for ejeren.

Trods at stellet er bygget i stål, er Centurion Helium ikke tung at køre på. Cyklen er bygget med robuste Bike Attitude punkterhæmmende dæk, som er bygget til by- og landevejskørsel. Dækkene har et ekstra kraftigt lag gummi i slidbanen, som sikrer god beskyttelse mod punkteringer. For at gøre den yderligere praktisk til bykørsel, er Centurion Helium bygget med 7 indvendige Shimano Nexus gear. Nexus er bygget til at levere kvalitet, funktionalitet og kræver minimal vedligeholdelse. Gearskiftet er let, hurtigt og blødt, så gearskiftning er brugervenligt i alle slags forhold.

Centurion Helium kommer her i dame-stel med skråt overrør og i et blank petrol/blå design med sorte og sølv detaljer. Se billede for størrelsesguide.

Yderligere information

Farve

,

Størrelse

Mærke

Gear

Forbremse

Bagbremse

Køn

Tilbehør til Centurion Helium Dame