Centurion Hydrogen Dame

5.999,00 DKK

Centurion Hydrogen er en klassisk dame-cykel i lys grå. Denne cykel er bygget i stål med moderne aluminiumsudstyr. Hydrogen har et M-formet shoppingstyr med vintage detaljer, hvilket giver en ret siddestilling.

Ryd
Varenummer (SKU): N/A Kategorier: , ,
Størrelse: 50 cm

Egå: 0

Hasle: 0

Aarhus: 1

Størrelse: 56 cm

Egå: 0

Hasle: 0

Aarhus: 1

Beskrivelse

Centurion Hydrogen er en klassisk dame-cykel i lys grå. Denne cykel er bygget i stål med moderne aluminiumsudstyr. Hydrogen har et M-formet shoppingstyr med vintage detaljer, hvilket giver en ret siddestilling. Desuden medfølger en matchende frontkurv med træbund, som fuldender cyklens klassiske udtryk og giver mulighed for ekstra oppakning. Dame-udgaven af Hydrogen er med ekstra lav indstigning, så cyklen er let at komme af og på.

Trods at stellet er bygget i stål, er Centurion Hydrogen ikke tung at køre på. Cyklen er bygget med robuste Bike Attitude punkterhæmmende dæk, som er bygget til by- og landevejskørsel. Dækkene har et ekstra kraftigt lag gummi i slidbanen, som sikrer god beskyttelse mod punkteringer. For at gøre den yderligere praktisk til bykørsel, er Centurion Hydrogen bygget med 7 indvendige Shimano Nexus gear. Nexus er bygget til at levere kvalitet, funktionalitet og kræver minimal vedligeholdelse. Gearskiftet er let, hurtigt og blødt, så gearskiftning er brugervenligt i alle slags forhold.

Centurion Hydrogen kommer her i dame-stel med lige overrør og i et lys grå design med sorte detaljer. Se billede for størrelsesguide.

Yderligere information

Farve

,

Størrelse

, ,

Mærke

Gear

Forbremse

Bagbremse

Køn