Centurion Hydrogen Dame

5.999,00 kr.

Centurion Hydrogen er en klassisk dame-cykel i rød. Denne cykel er bygget i stål med moderne aluminiumsudstyr. Hydrogen har et M-formet shoppingstyr med vintage detaljer, hvilket giver en ret siddestilling.

Størrelse: 53 cm

Farve: Blå

Ikke på lager

Varenummer (SKU): hcy-903216453 Kategorier: , ,

Beskrivelse

Centurion Hydrogen er en klassisk dame-cykel i rød. Denne cykel er bygget i stål med moderne aluminiumsudstyr. Hydrogen har et M-formet shoppingstyr med vintage detaljer, hvilket giver en ret siddestilling. Desuden medfølger en matchende frontkurv med træbund, som fuldender cyklens klassiske udtryk og giver mulighed for ekstra oppakning. Dame-udgaven af Hydrogen er med ekstra lav indstigning, så cyklen er let at komme af og på.

Trods at stellet er bygget i stål, er Centurion Hydrogen ikke tung at køre på. Cyklen er bygget med robuste Bike Attitude punkterhæmmende dæk, som er bygget til by- og landevejskørsel. Dækkene har et ekstra kraftigt lag gummi i slidbanen, som sikrer god beskyttelse mod punkteringer. For at gøre den yderligere praktisk til bykørsel, er Centurion Hydrogen bygget med 7 indvendige Shimano Nexus gear. Nexus er bygget til at levere kvalitet, funktionalitet og kræver minimal vedligeholdelse. Gearskiftet er let, hurtigt og blødt, så gearskiftning er brugervenligt i alle slags forhold.

Centurion Hydrogen kommer her i dame-stel med lige overrør og i et rød design med sorte detaljer. Se billede for størrelsesguide.

Yderligere information

Farve

,

Størrelse

Mærke

Gear

Forbremse

Bagbremse

Køn

Størrelseguide

Praktisk info

  • Fragt: Alle vores cykler sendes gratis.
  • Levering: Alle vores cykler leveres inden for 3-5 hverdage.
  • Returret: 14 dage fra modtagelse.
  • Reklamation: 2 år.
  • Sikkerhed: Cykelgruppen er medlem af Danske Cykelhandlere.
  • Andre spørgsmål? Kontakt os på 86 12 28 99 eller på info@cykelgruppen.dk

Læs mere om vores betingelser her

Tilbehør til Centurion Hydrogen Dame