Centurion Hydrogen Herre

5.999,00 kr.

Centurion Hydrogen er en klassisk herre-cykel i blå. Denne cykel er bygget i stål med moderne aluminiumsudstyr. Hydrogen har et M-formet shoppingstyr med vintage detaljer, hvilket giver en ret siddestilling.

Størrelse: 60 cm

Farve: Blå

Ikke på lager

Varenummer (SKU): hcy-903216360 Kategorier: , ,

Beskrivelse

Centurion Hydrogen er en klassisk herre-cykel i blå. Denne cykel er bygget i stål med moderne aluminiumsudstyr. Hydrogen har et M-formet shoppingstyr med vintage detaljer, hvilket giver en ret siddestilling. Desuden medfølger en matchende frontkurv med træbund, som fuldender cyklens klassiske udtryk og giver mulighed for ekstra oppakning.

Trods at stellet er bygget i stål, er Centurion Hydrogen ikke tung at køre på. Cyklen er bygget med robuste Bike Attitude punkterhæmmende dæk, som er bygget til by- og landevejskørsel. Dækkene har et ekstra kraftigt lag gummi i slidbanen, som sikrer god beskyttelse mod punkteringer. For at gøre den yderligere praktisk til bykørsel, er Centurion Hydrogen bygget med 7 indvendige Shimano Nexus gear. Nexus er bygget til at levere kvalitet, funktionalitet og kræver minimal vedligeholdelse. Gearskiftet er let, hurtigt og blødt, så gearskiftning er brugervenligt i alle slags forhold.

Centurion Hydrogen kommer her i herre-stel med lige overrør og i et blå design med sorte detaljer. Se billede for størrelsesguide.

Yderligere information

Farve

,

Størrelse

Mærke

Køn

Gear

Forbremse

Bagbremse

Hjulstørrelse

Vægt

Ekstraudstyr inkl. i prisen

, , , ,

Størrelseguide

Praktisk info

  • Fragt: Alle vores cykler sendes gratis.
  • Levering: Alle vores cykler leveres inden for 3-5 hverdage.
  • Returret: 14 dage fra modtagelse.
  • Reklamation: 2 år.
  • Sikkerhed: Cykelgruppen er medlem af Danske Cykelhandlere.
  • Andre spørgsmål? Kontakt os på 86 12 28 99 eller på info@cykelgruppen.dk

Læs mere om vores betingelser her

Tilbehør til Centurion Hydrogen Herre