Centurion Hydrogen Herre

5.999,00 DKK

Centurion Hydrogen er en klassisk herre-cykel i lys grå. Denne cykel er bygget i stål med moderne aluminiumsudstyr. Hydrogen har et M-formet shoppingstyr med vintage detaljer, hvilket giver en ret siddestilling.

Ryd
Varenummer (SKU): N/A Kategorier: , ,
Størrelse: 56 cm

Egå: 0

Hasle: 0

Aarhus: 1

Størrelse: 60 cm

Egå: 0

Hasle: 0

Aarhus: 1

Beskrivelse

Centurion Hydrogen er en klassisk herre-cykel i lys grå. Denne cykel er bygget i stål med moderne aluminiumsudstyr. Hydrogen har et M-formet shoppingstyr med vintage detaljer, hvilket giver en ret siddestilling. Desuden medfølger en matchende frontkurv med træbund, som fuldender cyklens klassiske udtryk og giver mulighed for ekstra oppakning.

Trods at stellet er bygget i stål, er Centurion Hydrogen ikke tung at køre på. Cyklen er bygget med robuste Bike Attitude punkterhæmmende dæk, som er bygget til by- og landevejskørsel. Dækkene har et ekstra kraftigt lag gummi i slidbanen, som sikrer god beskyttelse mod punkteringer. For at gøre den yderligere praktisk til bykørsel, er Centurion Hydrogen bygget med 7 indvendige Shimano Nexus gear. Nexus er bygget til at levere kvalitet, funktionalitet og kræver minimal vedligeholdelse. Gearskiftet er let, hurtigt og blødt, så gearskiftning er brugervenligt i alle slags forhold.

Centurion Hydrogen kommer her i herre-stel med lige overrør og i et lys grå design med sorte detaljer. Se billede for størrelsesguide.

Yderligere information

Farve

,

Størrelse

,

Mærke

Gear

Forbremse

Bagbremse

Køn