Centurion Le Mans Herre

4.799,00 DKK

Centurion Le Mans Herre er en klassisk citybike, som er designet til dig som pendler hver dag. Le Mans er bygget med alle de praktiske egenskaber, en citybike har brug for. Du får derfor her en kvalitetscykel til hverdagsbrug.

Størrelse: 20,5", 22", 23,5", 25"

Farve: Sort

Ikke på lager

Varenummer (SKU): 903216522 Kategorier: , Tags: ,

Beskrivelse

Centurion Le Mans Herre er en klassisk citybike, som er designet til dig som pendler hver dag. Le Mans er bygget med alle de praktiske egenskaber, en citybike har brug for. Du får derfor her en kvalitetscykel til hverdagsbrug.

Lav vedligeholdelse – Høj kvalitet

Cyklen er udstyret med 7 indvendige Shimano Nexus gear. Nexus er skabt til den travle hverdag, og leverer kvalitet, funktionalitet samtidig med, at det kræver minimal vedligeholdelse. Indvendige gear kræver mindre vedligeholdelse sammenlignet med udvendige gear. På Le Mans er kæden desuden rustbeskyttet fra start, så den bedre kan klare vintermånederne.
Foruden den lave vedligeholdelse, har Shimano Nexus en funktion, som gør ethvert gearskifte let, blødt og hurtigt, hvilket gør din cykeltur både behagelig og effektiv.

Centurion Le Mans har en fodbremse som bagbremse, og en fælgbremse som håndbremse på forhjulet. Dette er også med til at sikre minimal vedligeholdelse, så du ikke skal foretage andet end at træde i pedalerne.

Punkteringsbeskyttede Dæk

For at gøre Le Mans endnu bedre egnet til pendling gennem byen, er den udstyret med robuste Bike Attitude Antipuncture by Panaracer dæk (28″ – 700x35C). Disse dæk er bygget til tung by- og landevejskørsel og har et ekstra lag gummi i slidbanen, som mindsker risikoen for punkteringer. Dækkene har desuden indbyggede reflekser, som opfylder reflekskravet og gør dig mere synlig i trafikken.

Mere om Centurion Le Mans Herre

Denne udgave af Centurion Le Mans er i standard herrestel med lige overrør. Cyklen er i et matsort design med blank-sorte detaljer og sort udstyr for en flot finish.
Centurion Le Mans fås i forskellige størrelser. Se billede for størrelsesguide.

Yderligere information

Farve

Mærke

Størrelse

, , ,

Forbremse

Bagbremse

Gear

Køn

Størrelseguide

Praktisk info

  • Fragt: Alle vores cykler sendes gratis.
  • Levering: Alle vores cykler leveres inden for 3-5 hverdage.
  • Returret: 14 dage fra modtagelse.
  • Reklamation: 2 år.
  • Sikkerhed: Cykelgruppen er medlem af Danske Cykelhandlere.
  • Andre spørgsmål? Kontakt os på 86 12 28 99 eller på info@cykelgruppen.dk

Læs mere om vores betingelser her