Centurion Ultimate Dame

5.299,00 DKK

Centurion Ultimate er en lilla citybike i dame-stel. Modellen er perfekt til dig, der elsker at komme frem i en fart med god komfort. Centurion Ultimate er præget af kvalitetsudstyr, der sikrer en næsten vedligeholdelsesfri cykel.

Ryd
Varenummer (SKU): N/A Kategorier: ,
Størrelse: 19"

Egå: 2

Hasle: 0

Aarhus: 0

Størrelse: 20,5"

Egå: 1

Hasle: 0

Aarhus: 0

Størrelse: 22"

Egå: 1

Hasle: 0

Aarhus: 0

Beskrivelse

Centurion Ultimate er en lilla citybike i dame-stel. Modellen er perfekt til dig, der elsker at komme frem i en fart med god komfort. Centurion Ultimate er præget af kvalitetsudstyr, der sikrer en næsten vedligeholdelsesfri cykel, så intet kan afholde dig fra at komme ud på cykelstierne.

Stellet er bygget i aluminium og med skråt overrør, som sikrer lavere indstigning, så det er lettere at komme af og på cyklen. Centurion Ultimate er udstyret med robuste Bike Attitude punkterhæmmende dæk, som er designet til by- og landevejskørsel. Dækkene har et ekstra kraftigt lag gummi i slidbanen, som sikrer god beskyttelse mod punkteringer.

For at gøre den yderligere praktisk til bykørsel, er Centurion Ultimate bygget med 7 indvendige Shimano Nexus gear. Nexus er bygget til at levere kvalitet, funktionalitet og kræver minimal vedligeholdelse. Gearskiftet er let, hurtigt og blødt, så gearskiftning er brugervenligt i alle slags forhold. Bremsesystemerne er rullebremser på begge hjul. Rullebremser er vedligeholdelsesfri og bremser blødt sammenlignet med skivebremser og fælgbremser. Da der er tale om to håndbremser, har cyklen friløb og dermed ikke fodbremse.

Centurion Ultimate kommer her i dame-stel med skråt overrør og i et lilla design med sorte og sølv detaljer. Se billede for størrelsesguide.

Yderligere information

Farve

,

Størrelse

, ,

Mærke

Gear

Forbremse

Bagbremse

Køn