Centurion Zero 8sp Dame

5.999,00 DKK

Centurion Zero 8sp Dame er Centurions topmodel inden for citybikes. Modellen er en fuldendt kombination af de bedste Centurion elementer, nemlig funktionalitet og design. Denne cykel giver dig et stilrent og udfordrende design, samt unikke grafiske detaljer, som matcher cyklens høje udstyrniveau og komfort. Tilsammen skabes den ultimative Centurion til dig, der vil have det bedste.

Ryd
Varenummer (SKU): N/A Kategorier: , ,
Størrelse: 20,5"

Egå: 0

Hasle: 0

Aarhus: 1

Størrelse: 22"

Egå: 0

Hasle: 0

Aarhus: 1

Beskrivelse

Centurion Zero 8 sp Dame er Centurions topmodel inden for citybikes. Modellen er en fuldendt kombination af de bedste Centurion elementer, nemlig funktionalitet og design. Denne cykel giver dig et stilrent og udfordrende design, samt unikke grafiske detaljer, som matcher cyklens høje udstyrniveau og komfort. Tilsammen skabes den ultimative Centurion til dig, der vil have det bedste.

Shimano Claris Geargruppe

Denne udgave af Centurion Zero kommer med 8 udvendige Shimano Claris gear. Shimano Claris er udviklet til at dække en bred anvendelsesform. Claris har den optimale mængde gear til både by og landevej, som er lette at betjene, hurtige og præcise. Derudover er gearene robuste. Med Claris kommer du altid hurtigt frem.

Punkterbeskyttelse til hverdagskørsel

For at sikre optimal køreglæde i dagligdagen, kommer Centurion Zero 8 sp Dame med robuste Bike Attitude Antipuncture dæk. Disse er bygget til tung by- og landevejskørsel. Dækkene har et ekstra kraftigt lag gummi i slidbanen, som sikrer maksimal beskyttelse mod punktering. Derudover er der indbyggede reflekser, som både er sikre og stilrene.

Yderligere information

Farve

,

Størrelse

,

Mærke

Gear

Forbremse

Bagbremse

Køn