Centurion Zero 8sp Herre

6.499,00 DKK

Centurion Zero 8 sp Herre er Centurions topmodel inden for citybikes. Modellen er en fuldendt kombination af de bedste Centurion elementer, nemlig funktionalitet og design. Denne cykel giver dig et stilrent og udfordrende design, samt unikke grafiske detaljer, som matcher cyklens høje udstyrniveau og komfort.

Ryd
Varenummer (SKU): N/A Kategorier: , ,
Størrelse: 22"

Egå: 1

Hasle: 0

Aarhus: 1

Størrelse: 23,5"

Egå: 0

Hasle: 0

Aarhus: 1

Beskrivelse

Centurion Zero 8 sp Herre er Centurions topmodel inden for citybikes. Modellen er en fuldendt kombination af de bedste Centurion elementer, nemlig funktionalitet og design. Denne cykel giver dig et stilrent og udfordrende design, samt unikke grafiske detaljer, som matcher cyklens høje udstyrniveau og komfort. Tilsammen skabes den ultimative Centurion til dig, der vil have det bedste.

Shimano Claris Geargruppe

Centurion Zero er her bygget med 8 udvendige Shimano Claris gear. Shimano Claris er udviklet til at dække en bred anvendelsesform. Claris har den optimale mængde gear til både by og landevej, som er lette at betjene, hurtige og præcise. Derudover er gearene robuste. Med Claris kommer du altid hurtigt frem.

Kraftige og pålidelige bremser

For at sikre, at Centurion Zero bremser effektivt i al slags vejr, er cyklen udstyret med hydrauliske skivebremser. Hydrauliske skivebremser fungerer ved hjælp af et olietryk, som kører indvendigt i bremsekablerne. Dette bremsesystem kræver ikke samme mængde vedligeholdelse som fælgbremser. Her er det dog vigtigt en gang i mellem at tørre bremseskiven af for snavs for at reducere piv-støj ved bremsning. Da der er to håndbremser, har denne cykel ikke nogen fodbremse.

Bike Attitude Antipuncture dæk

Centurion Zero er designet med Bike Attitude Antipuncture by Panaracer 700 x 28C (28″) dæk, som er bygget til hastighed og robusthed på asfalteret vej. Dækket er med et ekstra kraftigt lag gummi i slidbanen, som sikrer maksimal beskyttelse mod punkteringer. Dækket har desuden indbygget refleksstribe, som gør dig ekstra trafiksikker i trafikken døgnet rundt.

Mere om Centurion Zero 8 sp Herre

Denne udgave af Centurion Zero er i herrestel i let aluminium. Herre-udgaven fås i farverne sølv og sort, og findes i forskellige størrelser. Se billede for størrelsesguide.

Yderligere information

Farve

Størrelse

,

Mærke

Gear

Forbremse

Bagbremse

Køn