Centurion Zero 7sp Dame

6.999,00 DKK

Centurion Zero Dame er Centurions topmodel inden for citybikes. Modellen er en fuldendt kombination af de bedste Centurion elementer, nemlig funktionalitet og design. Cyklens sporty, hydroformede stel giver et stilrent og udfordrende design med unikke grafiske detaljer, som matcher cyklens høje udstyrniveau og komfort.

Ryd
Varenummer (SKU): N/A Kategorier: , ,
Størrelse: 20,5"

Egå: 0

Hasle: 0

Aarhus: 1

Størrelse: 22"

Egå: 0

Hasle: 0

Aarhus: 1

Beskrivelse

Centurion Zero Dame er Centurions topmodel inden for citybikes. Modellen er en fuldendt kombination af de bedste Centurion elementer, nemlig funktionalitet og design. Cyklens sporty, hydroformede stel giver et stilrent og udfordrende design med unikke grafiske detaljer, som matcher cyklens høje udstyrniveau og komfort. Tilsammen skabes den ultimative Centurion til dig, der vil have det bedste.

Shimano Nexus Geargruppe

Centurion Zero er bygget med 7  indvendige Shimano Nexus gear. Shimano Nexus er skabt til den travle hverdag, og kan derfor levere kvalitet, funktionalitet og kræver minimal vedligeholdelse. Nexus har desuden en funktion, som gør ethvert gearskifte let, blødt og hurtigt. En cykel med Shimano Nexus føles altså både komfortabel og let at cykle på.

Vedligeholdelsesvenlige bremser

For at holde vedligeholdelsesniveauet på et minimum, er cyklen med rullebremser på både forhjul og baghjul. Rullebremser bremser blødt og behageligt og kræver minimal vedligeholdelse, da systemet er indvendigt. Da der er to håndbremser, har denne cykel ikke nogen fodbremse.

Punkterbeskyttelse til hverdagskørsel

For at sikre optimal køreglæde i dagligdagen, kommer Centurion Zero med robuste Bike Attitude Antipuncture dæk (700 x 28C). Disse er bygget til tung by- og landevejskørsel. Dækkene har et ekstra kraftigt lag gummi i slidbanen, som sikrer maksimal beskyttelse mod punktering. Derudover er der indbyggede reflekser, som både er sikre og stilrene.

Mere om Centurion Zero Dame

Denne udgave af Centurion Zero er i damestel i let aluminium. Dame-udgaven fås her i blank guld med sorte detaljer, og findes i forskellige størrelser. Se billede for størrelsesguide.

Yderligere information

Farve

Størrelse

,

Mærke

Gear

Forbremse

Bagbremse

Køn