Centurion Zero E Dame

16.999,00 DKK

Centurion Zero E Dame er Centurion’s topmodel inden for elcykler, og fås her i mat blå med røde detaljer. Denne baghjulsdrevne elcykel er med et stilrent og udfordrende design samt unikke grafiske detaljer, som matcher det høje udstyrsniveau og komfort.

Ryd
Varenummer (SKU): N/A Kategorier: ,
Størrelse: 51 cm

Egå: 5

Hasle: 0

Aarhus: 1

Størrelse: 55 cm

Egå: 1

Hasle: 0

Aarhus: 1

Beskrivelse

Centurion Zero E Dame er Centurion’s topmodel inden for elcykler, og fås her i mat blå med røde detaljer. Denne baghjulsdrevne elcykel er med et stilrent og udfordrende design samt unikke grafiske detaljer, som matcher det høje udstyrsniveau og komfort. Zero E sikrer både funktionalitet og design, hvilket tages til et helt nyt niveau med den kraftfulde Promovec baghjulsmotor. Det smarte Promovec CONNECT+ system giver et minimalistisk display, mens du via Bluetooth kan koble cyklen op på din telefon.

Shimano Alivio Geargruppe

Centurion Zero Eer bygget med 9 udvendige Shimano Alivio gear. Shimano Alivio er skabt til den aktive rytter, og er både hurtig, let og præcis, hvilket sikrer en god ydeevne. Alivio er desuden robust, så du kan presse din cykel året rundt.

Kraftige og pålidelige bremser

For at sikre, at Centurion Zero E bremser effektivt i al slags vejr, er cyklen udstyret med hydrauliske Tektro skivebremser. Hydrauliske skivebremser fungerer ved hjælp af et olietryk, som kører indvendigt i bremsekablerne. Dette bremsesystem kræver ikke samme mængde vedligeholdelse som fælgbremser. Her er det dog vigtigt en gang i mellem at tørre bremseskiven af for snavs for at reducere piv-støj ved bremsning. Da der er to håndbremser, har denne cykel ikke nogen fodbremse.

Et elsystem som bare spiller

Centurion Zero E Dame er bygget med en kraftig baghjulsmotor fra danske Promovec. Motoren er let, simpel, støjsvag og med 250W, hvilket skaber god assistance på cykelturen. Ved en baghjulsmotor får du hjælp ved blot at træde i pedalerne. Her vil du føle assistancen, som at cyklen skubber dig frem. Denne model kommer med det nye Promovec Connect+, som er et revolutionerende display til fremtidens elcykel. Connect + består derfor af et minimalistisk display, som du kan anvende til den korte tur samt et Bluetooth-opereret system, der forbinder mobilen og elcyklen via en app – fungerer til både iOS og Android. Motorassistancen kan tilpasses på det minimalistiske display, som er monteret i venstre side af styret. Her kan du se batteriopladningen og hvilket assistanceniveau, motoren er indstillet til.

Cyklen kommer med et stelbatteri med en kapacitet på 10,4AH (svarende til 374 Wh). Dette giver typisk en rækkevidde på 40-80 km. Ønsker du længere rækkevidde, har du også mulighed for at opgradere dit batteri til et 12,8 (460 Wh).

Mere om Centurion Zero E Dame (Blå)

Denne udgave af Centurion Zero E er i dame i aluminium. Dame-udgaven fås her i mat blågrå med røde detaljer, men findes også i orange. Cyklen fås i forskellige størrelser. Se billede for størrelsesguide.

Yderligere information

Farve

Størrelse

,

Mærke

Køn

Gear

Forbremse

Bagbremse

Motorproducent

Batteri