TILBUD

Endura Hummvee Short II Herre

629,00 DKK

Endura Hummvee Short II Herre er et par MTB-shorts til mænd. Denne løse cykelshorts er især populær til skovkørsel grundet den gode ventilation og det slidstærke materiale.

Størrelse: L

Farve: Grå

Ikke på lager

Varenummer (SKU): E8064GY/5 Kategori:

Beskrivelse

Endura Hummvee Short II Herre er et par MTB-shorts til mænd. Denne løse cykelshorts er især populær til skovkørsel grundet den gode ventilation og det slidstærke materiale.

Hummvee shorts oprindelse

Endura udviklede deres Hummvee-serie og derved Hummvee Short til cykelbud i London, som skulle bruge dem dagligt. Shortsene blev designet i et utroligt slidstærkt stof som var åndbart og med en løs pasform. Dette er senere hen blevet populære krav for mountainbikers. Shortsene bruges derfor typisk af MTB-ryttere og citybikers på længere cykelture.

Smarte features ved Hummvee Short II

Endura Hummvee Short II er designet med et par indershorts med Clickfast. Dette betyder, at indershortsene let kan klikkes i og ud af ydershortsene. Indershortsene sidder tæt til benene og er med en padding i antibakterielt skum, som absorberer stød og vibrationer fra vejen under kørsel.

Rundt på cykelshortsene findes 6 lommer, som giver mulighed for opbevaring af telefon, pung, nøgler, lappegrej eller andre mindre genstande. Der er 2 baglommer med velcrolukning, to frontlommer med lynlåslukning og 2 små lommer på låret. Der er desuden en lynlåsåbning på låret, som giver mulighed for ekstra ventilation.

God pasform

For at sikre en god pasform, er Hummvee Short med elastik i taljen bagpå. Desuden er denne model designet med et bælte, som kan tilpasses for at shortsene passer netop dit behov. Indershortsene sidder sæt til lårene, men kan let klikkes ud, hvis du blot ønsker den løse funktion fra ydershortsene. Ydershortsene er DWR behandlet, hvilket gør dem vandafvisende.

Mere om Endura Hummvee Short II Herre

Denne Endura Hummvee model er i herre-udgave i grå. Cykelshortsene fås i flere forskellige størrelser (se billede for størrelsesguide).

Yderligere information

Farve

,

Størrelse

Mærke

Køn

Materiale

100% Nylon