Gazelle Arroyo C5 HMB Elite Belt TESTKØRSEL

26.499,00 DKK

Beskrivelse

Gazelle Arroyo C5 HMB Elite Belt er den nyeste tilføjelse til Gazelle’s Arroyo-Serie. Med denne komfortable elcykel er der ikke noget, der kan holde dig tilbage. Denne elcykel er designet med en stærk og lydsvag centermotor fra Bosch. Kørestillingen er opretsiddende og med justerbart styr. Dette gør netop denne model ideel til hverdagsbrug – hvad end det er pendling eller længere ture.

Ved Arroyo-serien fokuseres der på kvalitet, en luksuriøs finish og mange fine detaljer. Gazelle Arroyo C5 HMB Elite Belt kommer med indbygget batteri, hvilket sammen med centermotoren skaber optimalt balancepunkt og gør cyklen mere stabil at cykle på.

Bosch Centermotor Elsystem

Når du køber en Gazelle Arroyo C5 HMB Elite Belt, får du en cykel med en kraftig og støjsvag centermotor. Motoren er Bosch Performance Line, som kan yde en motorkraft på op til 65 Nm. Batteriet er 400 Wh, men kan opgraderes til 500 Wh, hvis behovet er for det. Batteriet er let at afmontere ved opladning – alternativt kan du oplade batteriet direkte fra cyklen.

Du kan helt selv tilpasse motorassistancen på turen – Dette gøres på display og controller, som er monteret på cyklens styr. Her kan du desuden tænde og slukke cykellygterne, samt se hvor hurtigt og langt du kører og et estimat for rækkevidden på batteriopladningen. Du kan beregne en estimeret rækkevidde her. 

Shimano Nexus Geargruppe

Gazelle Arroyo C5 HMB Elite Belt er bygget med 5 indvendige Shimano Nexus gear. Shimano Nexus er skabt til den travle hverdag, og kan derfor levere kvalitet, funktionalitet og kræver minimal vedligeholdelse. Nexus har desuden en funktion, som gør ethvert gearskifte let, blødt og hurtigt. En cykel med Shimano Nexus føles altså både komfortabel og let at cykle på.

For at gøre cyklen endnu mere vedligeholdelsesfri, er den i stedet for en traditionel kæde udstyret med et Gates remtræk. Et remtræk holder væsentligt længere end en almindelig kæde og kræver ingen vedligeholdelse. Remmen kører altid jævnt, og gearskiftet føles lydløst og glidende.

Revolutionerende bremseopsætning

Som én af de aller første elcykler på markedet, er Arroyo C5 HMB Elite Belt designet med remtræk gearsystem OG fodbremse. Denne opsætning har hidtil ikke været mulig at konstruere, men nu får du mulighed for ekstra bremsesikkerhed. Arroyo’s fodbremse bremser sikkert og kan ikke gå i stykker.

For yderligere at sikre, at Gazelle Arroyo C5 bremser effektivt i al slags vejr, er cyklen udstyret med hydrauliske skivebremser. Hydrauliske skivebremser fungerer ved hjælp af et olietryk, som kører indvendigt i bremsekablerne. Dette bremsesystem kræver ikke samme mængde vedligeholdelse som fælgbremser. Her er det dog vigtigt en gang i mellem at tørre bremseskiven af for snavs for at reducere piv-støj ved bremsning.

Mere om Gazelle Arroyo C5 HMB Elite Belt

Denne udgave af Arroyo C5 HMB Elite Belt er i dame med lav indstigning. Modellen ligner ved første øjekast en almindelig cykel. Dette skyldes den diskrete motor, og at batteriet er indbygget i stellet. Batteriet er let at tage af og på i forbindelse med opladning. Alternativt kan du lade batteriet op direkte fra siden af cyklen.

Arroyo C5 HMB Elite Belt udmærker sig ved sin brugervenlighed. Siddepositionen kan justeres ved hjælp af den trinløse, justerbare frempind – helt uden værktøj! For at sikre ekstra komfort, er denne elcykel med affjedrende sadelpind og forgaffel samt brede, punkterhæmmende dæk. Sadlen er super blød, og styret er af ergonomisk udformning. Takket være det næsten vedligeholdelsesfri remtræk og specielle elcykel-nav kan du fortsætte med at cykle i det uendelige.

Denne udgave af Gazelle Arroyo C5 HMB Elite i blå (Tropical Blue) er udelukkende til testkørsel.

Yderligere information

Farve

Størrelse

Mærke

Gear

Forbremse

Bagbremse

Batteri

Motorproducent

Km/t

Batteriplacering

Hjulstørrelse

Vægt

Ekstraudstyr inkl. i prisen

, , , , , , , ,

Størrelseguide

Praktisk info

  • Fragt: Alle vores cykler sendes gratis.
  • Levering: Alle vores cykler leveres inden for 3-5 hverdage.
  • Returret: 14 dage fra modtagelse.
  • Reklamation: 2 år på cykel | 2 år på motor | 2 år på batteri.
  • Sikkerhed: Cykelgruppen er medlem af Danske Cykelhandlere.
  • Andre spørgsmål? Kontakt os på 86 12 28 99 eller på info@cykelgruppen.dk

Læs mere om vores betingelser her