Gazelle Arroyo C7+ HMB Herre

18.999,00 DKK

Gazelle Arroyo C7+ HMB Herre i sort. Gazelle Arroyo er Gazelles mest ikoniske elcykel. Denne alsidige og komfortable cykel har været med Gazelle fra start, og er i dag super populær grundet sit flotte design og gode køreegenskaber. Modellen er velegnet til hverdagskørsel i byen, men kan også anvendes til længere cykelture i naturen.

Ryd
Varenummer (SKU): N/A Kategorier: ,
Størrelse: 61 cm

Egå: 0

Hasle: 0

Aarhus: 1

Beskrivelse

Gazelle Arroyo C7+ HMB Herre i sort. Gazelle Arroyo er Gazelles mest ikoniske elcykel. Denne alsidige og komfortable cykel har været med Gazelle fra start, og er i dag super populær grundet sit flotte design og gode køreegenskaber. Modellen er velegnet til hverdagskørsel i byen, men kan også anvendes til længere cykelture i naturen. Gazelle Arroyo er praktisk, da batteriet er monteret i bagagebæreren og derfor let at tage af og på. Cyklen kommer med et super stabilt stel og en centermotor, som er med til at give en behagelig køreoplevelse.

Ingen bakker er for stejle til Gazelle Arroyo C7+ HMB! Her får du en elcykel med den stærke Bosch Active Line Plus centermotor, som er både støjsvag og let anvendelig. Active Line Plus har en stærk motorkraft på 50 Nm. Assistancen kan tilpasses på cyklens controller og display, som er monteret på styret. Cyklen kommer desuden med 7 indvendige Shimano Nexus gear, som er med til at skabe optimal assistance op ad selv de stejleste bakker. For at sikre optimal bremsekraft, kommer Gazelle Arroyo C7+ med 3 bremser; en fodbremse og en hydraulisk fælgbremse på hvert hjul.

Sikkerhed og komfort er fokuspunkter på Gazelle Arroyo C7+. Derfor kommer cyklen med kraftigt lysende diodelygter og suveræn kørekomfort gennem den affjedrende forgaffel og sadelpind. Desuden kommer cyklen med tykke, punkterbeskyttede dæk. Gazelle Arroyo C7+ HMB Herre kommer i sort og blå.

Yderligere information

Farve

, ,

Størrelse

,

Mærke

Gear

Forbremse

Bagbremse

,

Batteri

Motorproducent

Køn