Gazelle Orange C310 HMB Herre

21.499,00 DKK

Med Gazelle Orange C310 HMB Herre i blå får du en af Gazelles mest ikoniske elcykler. Denne alsidige og komfortable cykel har været med Gazelle fra start, og er i dag super populær grundet sit flotte design og gode køreegenskaber. Modellen er velegnet til hverdagskørsel i byen, men kan også anvendes til længere cykelture i naturen.

På lager

Varenummer (SKU): G1978 Kategorier: ,

Egå: 0

Hasle: 0

Aarhus: 2

Beskrivelse

Med Gazelle Orange C310 HMB Herre i blå får du en af Gazelles mest ikoniske elcykler. Denne alsidige og komfortable cykel har været med Gazelle fra start, og er i dag super populær grundet sit flotte design og gode køreegenskaber. Modellen er velegnet til hverdagskørsel i byen, men kan også anvendes til længere cykelture i naturen. Gazelle Orange C310 er praktisk, da batteriet er monteret i bagagebæreren og derfor let at tage af og på. Cyklen kommer med et super stabilt stel og en centermotor, som er med til at give en behagelig køreoplevelse.

Ingen bakke er for stejl for Gazelle Orange C310. Cyklen kommer nemlig med en kraftig Bosch centermotor – Bosch Active Line Plus 3.0, som kan yde en motorkraft på op til 50 Nm. Motorassistancen styrer du selv nemt på display og controller, som er placeret på cyklens styr. Her kan du også styre det integrerede lys, se hvor hurtigt og langt du kører, klokkeslæt samt et estimat for batteriets rækkevidde på opladningen. Det fede ved C310-udgaven af Gazelle Orange er, at den kommer med det trinløse Enviolo gearsystem. Med dette gearskifte kan du 100% selv bestemme, hvor tungt dit gear skal være op og ned ad bakkerne.

Gazelle Orange C310 HMB Herre – Komfort & Kvalitet

Gazelle Orange C310 sørger for, at du gennemfører din cykeltur så let og komfortabelt som muligt. Du får her en cykel med affjedring i sadelpind og forgaffel. Styret kan du let tilpasse, så det kommer højere op og tættere på dig efter behov. Sadel og håndtag er af ergonomisk udformning, og styret buer ind til kroppen. For at mindske risiko for punkteringer, er cyklen monteret med brede, punkterhæmmende dæk. Det trinløse gearsystem sikrer, at du helt selv afgør, hvor hårdt det skal være at træde i pedalerne. Kæden er desuden lukket inde i en kædeskærm, så vedligeholdelsesdelen minimeres. Gazelle Orange C310 kommer med hydrauliske skivebremser, så du kan bremse effektivt i al slags vejr. Selv lygterne har Gazelle gået i dybden med. Du får nemlig et kraftigt lygtesæt, som er integreret i skærmene, så du kan ses fra siden og fra god afstand. Lyset tændes og slukkes på displayet på styret.

Yderligere information

Farve

,

Størrelse

Mærke

Gear

Forbremse

Bagbremse

Batteri

Motorproducent

Køn