Gazelle Orange C8 HMB Dame

19.999,00 DKK

Gazelle Orange C8 HMB Dame i petrol. Gazelle Orange er Gazelles mest ikoniske elcykel. Denne alsidige og komfortable cykel har været med Gazelle fra start, og er i dag super populær grundet sit flotte design og gode køreegenskaber.

Ryd
Varenummer (SKU): N/A Kategorier: ,
Størrelse: 49 cm

Egå: 0

Hasle: 0

Aarhus: 3

Størrelse: 53 cm

Egå: 0

Hasle: 0

Aarhus: 2

Beskrivelse

Gazelle Orange C8 HMB Dame i petrol. Gazelle Orange er Gazelles mest ikoniske elcykel. Denne alsidige og komfortable cykel har været med Gazelle fra start, og er i dag super populær grundet sit flotte design og gode køreegenskaber. Modellen er velegnet til hverdagskørsel i byen, men kan også anvendes til længere cykelture i naturen. Gazelle Orange er praktisk, da batteriet er monteret i bagagebæreren og derfor let at tage af og på. Cyklen kommer med et super stabilt stel og en centermotor, som er med til at give en behagelig køreoplevelse.

Når du køber en Gazelle Orange C8 HMB, får du en elcykel med en stærk, lydsvag Bosch centermotor – Bosch Active Line Plus 3.0, som kan trække 50 Nm. Motorassistancen er let at tilpasse på display og controller, som er placeret på cyklens styr. Her kan du desuden se, hvor hurtigt du kører, estimeret rækkevidde på batteriopladningen, kørselshastighed og en masse mere. Det er også på displayet, at du slår cykellygterne til og fra.

Gazelle Orange C8 er perfekt egnet til cykling i dagligdagen, og kan også bruges til længere cykelture. Grundet den kraftige motor, får du aldrig problemer med at slæbe cyklen over de stejle bakker, og du kommer altid frem uden sved på panden. På denne model er komfort og design vægtet højt. Derfor får du her en cykel med affjedring i både forgaffel og sadelpind, et let justerbart styr samt en blød og ergonomisk sadel. Håndtagene er desuden lavet af læder og også med ergonomisk udformning. For at bekæmpe punkteringer, kommer Gazelle Orange-modellerne med brede og punkterbeskyttende dæk.

Gazelle Orange C8 HMB Dame kommer i sort og petrol farvet.

Yderligere information

Farve

Størrelse

,

Mærke

Køn

Forbremse

Bagbremse

Gear

Motorproducent

Batteri