Gazelle Paris C7 HMB Dame

15.999,00 DKK

Gazelle Paris C7 HMB Dame Sienna er en cykel, Gazelle har designet med inspiration fra deres originale koncept. Her fokuseres der på et stift stel og en letløbende motor. Cyklen holdes desuden på et mere prisvenligt niveau sammenlignet med andre af Gazelles elcykler.

På lager

Varenummer (SKU): G0238 Kategorier: ,

Egå: 0

Hasle: 0

Aarhus: 2

Beskrivelse

Gazelle Paris C7 HMB Dame Sienna er en cykel, Gazelle har designet med inspiration fra deres originale koncept. Her fokuseres der på et stift stel og en letløbende motor. Cyklen holdes desuden på et mere prisvenligt niveau sammenlignet med andre af Gazelles elcykler. Gazelle Paris er super komfortabel at køre på, kommer med en Bosch Active Line centermotor og har affjedring for øget komfort. Her får du altså en pålidelig cykel, som sikrer mange års køreglæde.

Paris C7 HMB er ideel til hverdagens cykelture, og med stellets lave indstigning er det dejlig let at stige af og på cyklen. Gazelle Paris C7 har en Bosch Active Line centermotor. En centermotor giver en naturlig assistance og tilpasser sig dit tråd. Motorassistancen tilpasses på cyklens styr, hvor du på displayet også kan slå lyset til og fra.

For at sikre god bremseeffekt, kommer Paris C7 med hydrauliske fælgbremser fra Magura. Cyklen kommer med 7 indvendige Shimano Nexus gear, som hjælper dig med at komme over de stejle bakker. Kæde og tandhjul er lukket til af en kædeskærm, så vedligeholdelsen er minimal. Med Gazelle Paris C7 får du en affjedret forgaffel, som optager stødpåvirkninger på vejen og skaber en bedre cykeloplevelse. Du kan desuden øge komforten ved at justere styret højere og tættere til kroppen efter behov. Gazelle Paris C7 HMB Dame kommer i sienna og navy (bronze og blå).

Yderligere information

Farve

,

Størrelse

Mærke

Gear

Batteri

Forbremse

Bagbremse

,

Motorproducent

Køn