Gazelle Ultimate C380 HMB Speed Dame

34.999,00 DKK

Gazelle Ultimate C380 HMB Speed er dame-udgaven af Gazelles topmodel inden for elcykler, som kan køre 45 km/t. Ultimate C380 Speed er bygget med ekstra stærk motorassistance, trinløst gear og affjedret forgaffel.

Størrelse: 49 cm

Farve: Grå

På lager

Varenummer (SKU): G2310 Kategorier: ,

Egå: 0

Hasle: 0

Aarhus: 1

Beskrivelse

Gazelle Ultimate C380 HMB Speed er dame-udgaven af Gazelles topmodel inden for elcykler, som kan køre 45 km/t. Ultimate C380 Speed er bygget med ekstra stærk motorassistance, trinløst gear og affjedret forgaffel.

På en Gazelle Ultimate kan du for alvor nyde fritiden! Og den cykler ligeså godt, som den ser ud: super komfortabel og herligt sporty. Med sit innovative og dynamiske design er Gazelle Ultimate en fryd for øjet. Modellen er bygget med motor, batteri og ledningsføring integreret i stellet, hvilket skaber et elegant og iøjnefaldende design.

Bosch Performance Line Speed 4.0 Centermotor

Cyklen er bygget med den kraftige Bosch Performance Line Speed 4.0 centermotor, som kan yde en motorkraft på op til 75 Nm. Motorassistancen kan simpelt betjenes fra styret, hvor controller og display er monteret. Her kan du desuden tænde/slukke lyset på cyklen, du kan se et estimat for rækkevidden på batteriopladningen og se hvor hurtigt og langt du kører. Batteriet er 500 Wh, hvilket ifølge Bosch og Gazelle giver en estimeret rækkevidde på speed-pedelecs på op til 60 km. Ved opladning anbefaler vi at tage batteriet med ind i stuetemperatur. Batteriet er let at tage af og på – Her bruger du samme nøgle, som bruges til cykellåsen.

Generelt om Gazelle Ultimate C380 HMB Speed Dame

Gazelle Ultimate C380 HMB Speed er med sit stive stel en både sporty og komfortabel cykel. Du får her en cykel i et elegant aluminiumstel med dynamiske linjer. Batteriet er indbygget i stellet, hvilket sikrer mere stabilitet og en flottere finish. C380-modellen kommer med det smarte, trinløse gearskift (Enviolo Trekking). Med dette gearsystem kan du 100% selv tilpasse gearingen til dit behov. Cyklen er monteret med hydrauliske skivebremser på for- og baghjul for at sikre optimal bremseeffekt i al slags vejr.

Gazelle Ultimate C380 HMB Speed Dame kommer i grå med sorte detaljer. Se billede for størrelsesguide.

Yderligere information

Farve

,

Størrelse

Mærke

Forbremse

Bagbremse

Gear

Motorproducent

Batteri

Køn