Gazelle Ultimate C8+ HMB Dame

24.999,00 DKK

Gazelle Ultimate C8+ HMB Dame i grå. Her får du en elcykel, som cykler super komfortabelt, og stadig ser sporty ud. Modellen kommer med en kraftig Bosch Active Line Plus 3.0 motor. Denne styres på cyklens display og controller, som er placeret på styret.

På lager

Varenummer (SKU): G2254 Kategorier: ,

Egå: 0

Hasle: 0

Aarhus: 1

Beskrivelse

Gazelle Ultimate C8+ HMB Dame i grå. Her får du en elcykel, som cykler super komfortabelt, og stadig ser sporty ud. Modellen kommer med en kraftig Bosch Active Line Plus 3.0 motor. Denne styres på cyklens display og controller, som er placeret på styret. Her tilpasses motorassistancen, lyset, og du kan se, hvor hurtigt og langt du kører. Du kan desuden se et estimat for, hvor lang rækkevidde, der er på batteriopladningen. Gazelles Ultimate C8+ modeller kommer med hydrauliske fælgbremser fra Magura, 8 indvendige Shimano Nexus gear og affjedring i sadelpinden for øget komfort.

Ultimate C8+ HMB cykler herligt stabilt på landevejen med et lavt placeret tyngdepunkt og sit stive stel. Læderhåndtagene, de brede dæk og den affjedrede forgaffel med integrerede bremser øger cykelkomforten. Gazelle Ultimate C8+ Dame kommer Desert Titanium Grey (Grå)

På en Gazelle Ultimate kan du for alvor nyde fritiden! Og den cykler ligeså godt, som den ser ud: super komfortabel og herligt sporty. Med sit innovative og dynamiske design er Gazelle Ultimate en fryd for øjet. Modellen er bygget med motor, batteri og ledningsføring integreret i stellet, hvilket skaber et elegant og iøjnefaldende design.

Yderligere information

Farve

,

Størrelse

Mærke

Gear

Batteri

Forbremse

Bagbremse

Motorproducent

Køn