Gazelle Ultimate T10 HMB Dame

26.499,00 DKK

Gazelle Ultimate T10 HMB Dame i Dust Light er en elcykel i topklasse, som er designet ned til mindste detalje. På en Gazelle Ultimate kan du for alvor nyde fritiden! Og den cykler ligeså godt, som den ser ud: super komfortabel og herligt sporty. Med sit innovative og dynamiske design er Gazelle Ultimate en fryd for øjet.

Ryd
Varenummer (SKU): N/A Kategorier: ,
Størrelse: 49 cm

Egå: 0

Hasle: 0

Aarhus: 1

Beskrivelse

Gazelle Ultimate T10 HMB Dame i Dust Light er en elcykel i topklasse, som er designet ned til mindste detalje. På en Gazelle Ultimate kan du for alvor nyde fritiden! Og den cykler ligeså godt, som den ser ud: super komfortabel og herligt sporty. Med sit innovative og dynamiske design er Gazelle Ultimate en fryd for øjet. Modellen er bygget med motor, batteri og ledningsføring integreret i stellet, hvilket skaber et elegant og iøjnefaldende design.

T10 udgaven af Gazelle Ultimate kommer med 10 udvendige Shimano Deore gear. Kæden er fint beskyttet af en kædeskærm, som løber på toppen af kæden. Cyklen kommer med hydrauliske skivebremser på for- og baghjul. Disse er med til at skabe optimal bremseeffekt i al slags vejr. Gazelle har lagt mange kræfter i designet af Ultimate-serien. Dette har mundet ud i kraftige lygter, som er integreret i bagagebærer og styr. Skærmene har et flot finish og ligger tæt op af dækkene. Hertil kommer modellen med indvendig kabelføring, som giver cyklen et stilrent look.

Gazelle Ultimate T10 HMB kommer med en kraftig Bosch centermotor – Bosch Performance Line 3.0, som kan yde en motorkraft på op til 65 Nm. Motorassistancen kan du selv tilpasse på cyklens display, som er placeret på styret. Her kan du også se hastighed, gennemsnitsfart, estimeret rækkevidde på batteriopladningen og meget mere. Det er også på displayet, at du tænder og slukker cykellygterne. Gazelle Ultimate T10 HMB dame kommer i farven Dust Light Mat, som er en grå farve.

Yderligere information

Farve

,

Størrelse

, ,

Mærke

Gear

Forbremse

Bagbremse

Batteri

Motorproducent

Køn