Gazelle Ultimate T10 HMB Herre

26.499,00 kr.

Gazelle Ultimate T10 HMB Herre i Dust Light er en elcykel i topklasse, som er designet ned til mindste detalje. På en Gazelle Ultimate kan du for alvor nyde fritiden! Og den cykler ligeså godt, som den ser ud: super komfortabel og herligt sporty. Med sit innovative og dynamiske design er Gazelle Ultimate en fryd for øjet.

Størrelse: 53 cm

Farve: Grå

Ikke på lager

Varenummer (SKU): G0719 Kategorier: ,

Beskrivelse

Gazelle Ultimate T10 HMB Belt Herre i Dust (Grå) er en elcykel i topklasse, som er designet ned til mindste detalje. På en Gazelle Ultimate kan du for alvor nyde fritiden! Og så cykler den ligeså godt, som den ser ud: super komfortabel og herligt sporty. Med Ultimate T10 får du en alsidig og komfortabel elcykel, som har en stærk og lydsvag centermotor fra Bosch. Modellen er bygget med motor, batteri og ledningsføring integreret i stellet, hvilket skaber et elegant og iøjnefaldende design.

Bosch Centermotor Elsystem

Når du køber en Gazelle Ultimate T10 HMB, får du en cykel med en kraftig centermotor. Motoren er Bosch Performance Line, som kan yde en motorkraft på op til 65 Nm. Batteriet er 500 Wh, så du kan komme ud på de helt lange cykelture i det fri. Batteriet er let at afmontere ved opladning – alternativt kan du oplade batteriet direkte fra cyklen.

Du kan helt selv tilpasse motorassistancen på turen – Dette gøres på display og controller, som er monteret på cyklens styr. Her kan du desuden tænde og slukke cykellygterne, samt se hvor hurtigt og langt du kører og et estimat for rækkevidden på batteriopladningen. Du kan beregne en estimeret rækkevidde her. 

Shimano Deore Geargruppe

Gazelle Ultimate T10 HMB er bygget med 1×10 udvendige Shimano Deore gear. Shimano Deore ligger blandt Shimano’s bedre kvaliteter, hvilket betyder at gearene skifter hurtigt og let. Deore er desuden kendt for at være robuste og langtidsholdbare, hvilket passer perfekt til den kraftige motor.

Kraftige og pålidelige bremser

For at sikre, at Ultimate T10 HMB bremser effektivt under alle forhold, er cyklen udstyret med hydrauliske skivebremser. Hydrauliske skivebremser fungerer ved hjælp af et olietryk, som kører indvendigt i bremsekablerne. Dette bremsesystem kræver ikke samme mængde vedligeholdelse som fælgbremser. Her er det dog vigtigt en gang i mellem at tørre bremseskiven af for snavs for at reducere piv-støj ved bremsning.

Mere om Gazelle Ultimate T10 HMB Herre (Dust / Grå)

Denne udgave af Ultimate T10 HMB er i herrestel med lige overrør. Modellen ligner ved første øjekast en almindelig cykel. Dette skyldes den diskrete motor, og at batteriet er indbygget i stellet. Batteriet er let at tage af og på i forbindelse med opladning. Alternativt kan du lade batteriet op direkte fra siden af cyklen.

For at holde cyklen komfortabel at køre på, er Ultimate udstyret med en affjedrende forgaffel samt brede, punkterhæmmende dæk. Ultimate T10 kommer desuden med en blød sadel og et ergonomisk styr, som kan justeres i højde efter behov.

Yderligere information

Farve

,

Størrelse

Mærke

Gear

Forbremse

Bagbremse

Batteri

Motorproducent

Køn

Størrelseguide

Praktisk info

  • Fragt: Alle vores cykler sendes gratis.
  • Levering: Alle vores cykler leveres inden for 3-5 hverdage.
  • Returret: 14 dage fra modtagelse.
  • Reklamation: 2 år på cykel | 2 år på motor | 2 år på batteri.
  • Sikkerhed: Cykelgruppen er medlem af Danske Cykelhandlere.
  • Andre spørgsmål? Kontakt os på 86 12 28 99 eller på info@cykelgruppen.dk

Læs mere om vores betingelser her