Giant Contend 2

5.799,00 DKK

Designet og udviklet til spirrende ryttere, der er på jagt efter erfaring på landevejen, tilbyder Giant Contend 2 2020 god acceleration og sikker position for rytteren. Den innovative D-Fuse carbon sadelpind dæmper stød og vibrationerne fra underlaget, og der er nok plads i forgaflen til brede dæk (op til 32c), så at du kan få et mere behageligt ridt.

Denne vare er p.t. ikke på lager og er derfor ikke tilgængelig.

Varenummer (SKU): N/A Kategorier: ,

Beskrivelse

Behagelig, hurtig og sjov. Denne alsidige landsvejscykel i aluminium er blevet opdateret og moderniseret, så den giver en velbalanceret kvalitet under kørsel. Den er det perfekte valg til at hjælpe dig med at øge farten, øge distancen og udvide din cykelerfaring.

Designet og udviklet til spirrende ryttere, der er på jagt efter erfaring på landevejen. Giant Contend 2 2020 tilbyder god acceleration og sikker position for rytteren. Den innovative D-Fuse carbon sadelpind dæmper stød og vibrationerne fra underlaget, og der er nok plads i forgaflen til brede dæk (op til 32c), så at du kan få et mere behageligt ridt. Udviklet i Giants faciliteter, der er førende indenfor stødning af aluminium, dette er i sandhed en all-rounder for den ambitiøse landsvejsrytter.

Nøglefaktorer for Giant Contend 2 (2020)

Balanceret landevejsgeometri
Rammen er specielt udviklet til at give en afbalanceret fornemmelse hele vejen rundt, der kombinerer sikker positionering af rytteren med skarpe sving og acceleration.

Behagelig siddestilling og kørsel
Det innovative design af carbon D-Fuse sadelpinden reducerer stød og vibrationer fra vejen.
Giant hjulsystem gør det muligt for dig at bruge tubeless dæk op til 32c, så du får en mere behagelig tur og nedsat risiko for punktering.

Total kontrol
Strømlinede og integrerede skivebremser med flar-mounts og 12mm thru-aksel for og bag. Det giver mere konsistent bremseeffekt og dermed bedre kontrol – selv i vådt vejr og på dårlige veje.

Yderligere information

Farve

,

Størrelse

,

Mærke

Gear

Forbremse

Bagbremse

Køn