Tilbud

GripGrab Knee Warmers Classic

299,00 DKK269,00 DKK

GripGrab Knee Warmers Classic er GripGrabs knævarmere til cykling. Med GripGrab Knee Warmers Classic får du en knævarmer, som er ideel til cykling, når årstiderne skifter. Modellen er med god isolering omkring både knæ og knæhase. Da knævarmerne er lavet i polyamid og elastan, er de både bløde, varme og åndbare.

Ryd
Varenummer (SKU): N/A Kategori:
Størrelse: S

Egå: 0

Hasle: 0

Aarhus: 1

Størrelse: M

Egå: 0

Hasle: 0

Aarhus: 1

Størrelse: L

Egå: 0

Hasle: 0

Aarhus: 3

Beskrivelse

GripGrab Knee Warmers Classic er GripGrabs knævarmere til cykling. Med GripGrabs Knee Warmers Classic får du en knævarmer, som er ideel til cykling, når årstiderne skifter. Modellen er med god isolering omkring både knæ og knæhase. Da knævarmerne er lavet i polyamid og elastan, er de både bløde, varme og åndbare. Du kan altså med Med disse knævarmere kan du altså komfortabelt holde kulden ude af dine knæ på din cykeltur.

GripGrab Knee Warmers Classic er lette at tage af og på, og kan let pakkes ned i ryglommen. Modellen er med silikonekanter for bedre komfort og pasform, så knævarmerne ikke skrider rundt om knæene. GripGrabs knævarmere kommer i S/M/L. Du kan finde den rigtige størrelse ved at bruge størrelsesguiden på billede 4.

Yderligere information

Farve

Størrelse

, ,

Mærke

Materiale

85% Polyamid, 15% Elastan.

Plejeråd

-Maskinvask 30°C
-Må ikke bleges
-Må ikke tørretumbles
-Må ikke stryges
-Må ikke vrides