Tilbud

GripGrab Leg Warmers Classic Hi-Vis

399,00 DKK359,00 DKK

GripGrab Leg Warmers Classic er GripGrabs mest solgte benvarmere. Med GripGrab Leg Warmers Classic Hi-Vis får du både en varmeisolerende og åndbar benvarmer. Dette gør dem ideelle til cykling på kolde efterårs- og vinterdage. Temperaturen bliver reguleret af det åndbare brushed fleece materiale. En elastisk silikonekant i toppen og bunden af benvarmeren, samt en dia

Ryd
Varenummer (SKU): N/A Kategori:
Størrelse: S

Egå: 0

Hasle: 0

Aarhus: 1

Størrelse: M

Egå: 0

Hasle: 0

Aarhus: 1

Størrelse: L

Egå: 0

Hasle: 0

Aarhus: 1

Beskrivelse

GripGrab Leg Warmers Classic er GripGrabs mest solgte benvarmere. Med GripGrab Leg Warmers Classic Hi-Vis får du både en varmeisolerende og åndbar benvarmer. Dette gør dem ideelle til cykling på kolde efterårs- og vinterdage. Temperaturen bliver reguleret af det åndbare brushed fleece materiale. En elastisk silikonekant i toppen og bunden af benvarmeren, samt en diagonal søm på panelet bagtil, sikrer et perfekt fit og optimal komfort. Med disse komfortable benvarmere kan du uden problemer tilbagelægge mange kilometer. Hi-Vis udgaven af benvarmerne er i et trafiksikkert, neongult design, så du skiller dig endnu mere ud i trafikken.

GripGrab Leg Warmers Classic Hi-Vis er designet til at være lette at tage af og på, og kan let pakkes ned i ryglommen under cykelturen. Modellen har en anatomisk udformning for optimal pasform til benet. GripGrabs benvarmere findes i str. S/M/L. For at finde den rigtige størrelse, kan du se størrelsesguiden på billede 4.

Yderligere information

Størrelse

, ,

Mærke