Jopo 24″ 1 Gear

4.199,00 DKK

Jopo er den ideelle cykel til alle og er designet til sjov. Cyklen er perfekt til at komme stilet og komfortabelt gennem byen, hvilket også ses på den stigende efterspørgsel for denne cykeltype.

Størrelse: 24"

Farve: Sort

På lager

Varenummer (SKU): 15082407 Kategorier: ,

Egå: 0

Hasle: 0

Aarhus: 7

Beskrivelse

Jopo er den ideelle cykel til alle og er designet til sjov. Cyklen er perfekt til at komme stilet og komfortabelt gennem byen, hvilket også ses på den stigende efterspørgsel for denne cykeltype. Jopo’s minicykler kommer i mange forskellige farver, heriblandt denne Jopo i sort.

Skal man beskrive Jopo-cyklen med ét ord, må det være farverig. Dette ses ved, at den origianle paletten af farver gennem årene er ekspanderet og der hele tiden kommer nye Jopo farver til. Den farverige fremtoning skabes med pulverlakering, som er både slidstærk og miljøvenlig.

Jopo er i dag Finlands bedst sælgende cykel, og populariteten stiger år efter år. Dette skyldes det afslappede design, den simple opbygning og den komfortable siddestilling. Desuden er Jopo mere og mere populær i Danmark, Norden og Centraleuropa.
Cyklerne fremstilles håndlavet  i Finland. Cyklen består af en stålramme, så den kan holde til slag og slid. Hertil er et højt styr, 24″ hjul og en blød sadel. Denne Jopo-model er bygget med 1 indvendigt gear, fodbremse og en fælgbremse på forhjulet.

Denne Jopo kommer i sort og i onesize. Den anbefalede højde for brug af Jopo er 136-185 cm.

Yderligere information

Farve

Størrelse

Mærke

Gear

Forbremse

Bagbremse

Køn

,