Koga E-Lement Herre

24.499,00 DKK

Med en Koga E-Lement Herre får du den ultimative og perfekte blanding af ydeevne, perfektion og nydelse på cykelturen. E-Lement er en let tour-elcykel, som med sine kvalitetsbevidste komponenter er perfekt til langdistancecykling.

Størrelse: 54 cm

Farve: Sort

Ikke på lager

Varenummer (SKU): KBE54014 Kategorier: , ,

Beskrivelse

Med en Koga E-Lement Herre får du den ultimative og perfekte blanding af ydeevne, perfektion og nydelse på cykelturen. E-Lement er en let tour-elcykel, som med sine kvalitetsbevidste komponenter er perfekt til langdistancecykling.

Koga E-Lement kommer med et fint svejset aluminiumsstel, som giver et elegant udseende uden synlige svejsninger. E-Lement har også indvendig kabelføring, hvilket både beskytter kablerne bedre, og også giver cyklen et flottere og mere strømlinet udseende. Komforten er høj på denne model. Du får et højt, justerbart styr, som er udstyret med ergonomiske håndtag. Sadlen er super blød og stødabsorberende. Desuden kommer cyklen med punkterhæmmende dæk og affjedring i forgaflen, hvilket mindsker stød fra vejen under cykelturen.

Koga E-Lement Herre er perfekt til lange ture i kuperet terræn. Cyklen kommer med 10 udvendige Shimano Deore XT gear – en trekking-geargruppe i høj kvalitet. For at sikre optimal bremseeffekt, har E-Lement hydrauliske skivebremser på begge hjul.

Koga vægter kvaliteten i top – Derfor har de valgt at køre med Bosch som motorleverandør på E-Lement-modellerne. Her får du en kraftig Bosch Active Line Plus centermotor, som er let at betjene og giver en god vægtfordeling. En centermotor tilpasser sig dit tråd, så trækkraften afhænger af, hvordan du selv hjælper til. Motorassistancen kan du yderligere tilpasse på centerdisplayet (Bosch Intuvia). Her kan du også styre lyset og finde en masse forskellige informationer om din cykeltur.

Denne model kommer med et 300 Wh batteri inkluderet i prisen. Et 300 Wh Bosch-batteri kan ifølge Bosch køre op mod 110 km. Dog opleves en rækkevidde på 50-75 km ofte. Har du brug længere rækkevidde, kan du opgradere til enten et 400 Wh eller 500 Wh batteri (merpris hhv. 1.000 og 2.500 kr).

Yderligere information

Farve

, ,

Størrelse

Mærke

Gear

Forbremse

Bagbremse

Batteri

Motorproducent

Køn

Praktisk info

  • Fragt: Alle vores cykler sendes gratis.
  • Levering: Alle vores cykler leveres inden for 3-5 hverdage.
  • Returret: 14 dage fra modtagelse.
  • Reklamation: 2 år.
  • Sikkerhed: Cykelgruppen er medlem af Danske Cykelhandlere.
  • Andre spørgsmål? Kontakt os på 86 12 28 99 eller på info@cykelgruppen.dk

Læs mere om vores betingelser her