Koga E-Nova EVO-PT Dame

34.999,00 kr.

Koga E-Nova EVO-RT Dame er en elcykel i topkvalitet. Denne elegante og komfortable elcykel har et avanceret, 100%-integreret batteri i stellet, remtræk og kraftige bremser. Her får du en flot elcykel, som giver en problemfri cykeloplevelse – for dig som er vild med lange cykelture.

Størrelse: 50 cm

Farve: Grå

Ikke på lager

Varenummer (SKU): KPNL0201 Kategorier: ,

Beskrivelse

Koga E-Nova EVO-RT Dame er en elcykel i topkvalitet. Denne elegante og komfortable elcykel har et avanceret, 100%-integreret batteri i stellet, remtræk og kraftige bremser. Her får du en flot elcykel, som giver en problemfri cykeloplevelse – for dig som er vild med lange cykelture.

Koga E-Nova EVO-RT kommer med et super glatsvjeset aluminiumsstel, der giver et elegant udseende uden synlige svejsninger. For at gøre cyklen endnu pænere, er alle kabler perfekt integreret i stellet. Dette beskytter også mod skader fra vejr og slid. Komforten på Koga E-Nova EVO RT Dame er især at finde ved den lave indstigning, det buede styr, som let kan reguleres tættere til kroppen og en blød sadel. Dertil kommer modellen med affjedring i både sadelpind og forgaffel.

På EVO-udgaven af E-Nova får du 8 indvendige Shimano Nexus gear. Disse drives ikke af en almindelig kæde, men i stedet af en slidstærk Gates CDX-rem. Et remtræk er super vedligeholdelsesfrit og har en levetid på op til 3 gange længere end en almindelig kæde. Det eneste du skal gøre ved et remtræk er at vaske det. For at sikre god bremseeffekt, kommer E-Nova EVO-RT med pålidelige og kraftfulde hydrauliske Magura fælgbremser.

Koga vægter kvaliteten i top – Derfor har de valgt at køre med Bosch som motorleverandør på E-Nova EVO. Her får du en kraftig Bosch Active Line Plus centermotor, som er let at betjene og giver en god vægtfordeling. En centermotor tilpasser sig dit tråd, så trækkraften afhænger af, hvordan du selv hjælper til. Motorassistancen kan du yderligere tilpasse på centerdisplayet (Bosch Intuvia). Her kan du også styre lyset og finde en masse forskellige informationer om din cykeltur.

Denne model kommer med et 625 Wh batteri inkluderet i prisen. Med dette kraftige batteri kan du ifølge Bosch køre op mod 200 km. på en opladning. Dog kræver dette optimale køreforhold under hele turen. Realistisk set kan denne cykel med 625 Wh batteri køre 110-130 km. på en opladning. Vi anbefaler dog, at du klatlader dit batteri, da dette optimerer levetiden.

Yderligere information

Farve

,

Størrelse

Mærke

Gear

Forbremse

Bagbremse

Batteri

Motorproducent

Køn

Praktisk info

  • Fragt: Alle vores cykler sendes gratis.
  • Levering: Alle vores cykler leveres inden for 3-5 hverdage.
  • Returret: 14 dage fra modtagelse.
  • Reklamation: 2 år.
  • Sikkerhed: Cykelgruppen er medlem af Danske Cykelhandlere.
  • Andre spørgsmål? Kontakt os på 86 12 28 99 eller på info@cykelgruppen.dk

Læs mere om vores betingelser her