Tilbud

Koga E-Xite N8 Herre

Vejl. pris:   19.999,00 DKK

Koga E-Xite N8 Herre er en kraftfuld, sporty og stilren elcykel. Cyklen er bygget til at kunne tage dig på korte såvel som lange cykelture – bakket eller fladt er aldrig et problem.

Størrelse: 54 cm

Farve: Grå

Ikke på lager

Varenummer (SKU): KBT54000 Kategorier: , ,

Beskrivelse

Koga E-Xite N8 Herre er en kraftfuld, sporty og stilren elcykel. Cyklen er bygget til at kunne tage dig på korte såvel som lange cykelture – bakket eller fladt er aldrig et problem.

Når du køber en E-Xite N8 får du en cykel med et flot, glatsvejset aluminiumsstel. Geometrien er sporty med henblik på de lange cykelture. Det betyder, at du sidder som på en almindelig citybike – lidt foroverbøjet, men ikke som på en racer. Samtlige kabler til gear, lys og bremser er integreret i stellet, hvilket sammen med det glatsvejsede stel giver en flot finish rent udseendemæssigt.

Koga E-Xite N8 kommer med 8 indvendige Shimano Nexus Premium gear. Kæde og tandhjul er optimalt beskyttet med en chainglider kædeskærm, som holder snavs væk fra kæden. For at sikre god bremseeffekt, kommer cyklen med kraftfulde og pålidelige hydrauliske Magura fælgbremser. Trods det sporty stel, har man stadig tænkt på komfort ved E-Xite. Derfor kommer modellen med affjedret forgaffel og brede, punkterhæmmende dæk.

Koga vægter kvalitet i top – Derfor har de valgt at køre med Bosch som motorleverandør på E-Xite. Her får du en kraftig Bosch Active Line centermotor (48 Nm), som er let at betjene på cyklens display (Bosch Intuvia). Desuden kommer modellen med et 500 Wh stelbatteri, som ifølge Bosch kan køre op mod 180 km. på en opladning. Dog opleves typisk en rækkevidde på 85-100 km. alt efter brug af elsystemet. Da både motor og batteri er placeret centralt på cyklen, opnås optimal vægtfordeling, så balancen og komforten er i top.

Yderligere information

Farve

,

Størrelse

Mærke

Gear

Forbremse

Bagbremse

Batteri

Motorproducent

Køn

Praktisk info

  • Fragt: Alle vores cykler sendes gratis.
  • Levering: Alle vores cykler leveres inden for 3-5 hverdage.
  • Returret: 14 dage fra modtagelse.
  • Reklamation: 2 år.
  • Sikkerhed: Cykelgruppen er medlem af Danske Cykelhandlere.
  • Andre spørgsmål? Kontakt os på 86 12 28 99 eller på info@cykelgruppen.dk

Læs mere om vores betingelser her