Liv Alight 2 DD City Dame

4.999,00 DKK

Liv Alight 2 DD City Dame er en sporty citybike med plads til oppakning. Alight er bygget på et let aluminiumsramme og med en sporty geometri.

Størrelse: S

Farve: Sølv

Ikke på lager

Varenummer (SKU): 2000120115 Kategorier: ,

Beskrivelse

Liv Alight 2 DD City Dame er en sporty citybike med plads til oppakning. Alight er bygget på et let aluminiumsramme og med en sporty geometri.

Shimano Altus Geargruppe

Liv Alight 2 DD City er bygget med 16 udvendige Shimano Altus gear. Shimano Altus er skabt til den aktive rytter, og sikrer en god ydeevne. Altus er robust og slidstærk, så du kun skal tænke på at træde i pedalerne.

Kraftige og pålidelige bremser

For at sikre, at Liv Alight bremser effektivt i al slags vejr, er cyklen udstyret med hydrauliske Tektro skivebremser. Hydrauliske skivebremser fungerer ved hjælp af et olietryk, som kører indvendigt i bremsekablerne. Dette bremsesystem kræver ikke samme mængde vedligeholdelse som fælgbremser. Her er det dog vigtigt en gang i mellem at tørre bremseskiven af for snavs for at reducere piv-støj ved bremsning.

Mere om Liv Alight 2 DD City Dame

Denne udgave af Liv Alight 2 DD City Disc er i damestel i let aluminium. Cyklen fås her i Dark Silver, som er en mørk sølv med grønne detaljer. Cyklen leveres inkl. bagagebærer, støtteben og skærme i prisen. Se billede for størrelsesguide.

Liv Cycling 

Liv er Giants damemærke, hvor der fokuseres på en geometri til kvinder. Du får derfor her en cykel med lavere indstigning, kortere og bredere sadel og et styr egnet bedre til kvindelig skulderbygning.

Yderligere information

Farve

Størrelse

Mærke

Køn

Gear

Forbremse

Bagbremse

Hjulstørrelse

Vægt

Ekstraudstyr inkl. i prisen

, ,

Praktisk info

  • Fragt: Alle vores cykler sendes gratis.
  • Levering: Alle vores cykler leveres inden for 3-5 hverdage.
  • Returret: 14 dage fra modtagelse.
  • Reklamation: 2 år.
  • Sikkerhed: Cykelgruppen er medlem af Danske Cykelhandlere.
  • Andre spørgsmål? Kontakt os på 86 12 28 99 eller på info@cykelgruppen.dk

Læs mere om vores betingelser her

Tilbehør til Liv Alight 2 DD City Dame