Liv Avail 2

6.999,00 DKK

Fra episke solo-eventyr til lange cykelture med holdet – Liv Avail 2 er let, behagelig og SPECIFIKT udviklet til kvinder! Du får her en let og livlig cykel på stigningerne, som samtidig er ekstremt sikker på nedkørslerne.

Størrelse: L

Farve: Sølv

Ikke på lager

Varenummer (SKU): 2000096116 Kategorier: ,

Beskrivelse

Fra episke solo-eventyr til lange cykelture med holdet – Liv Avail 2 er let, behagelig og SPECIFIKT udviklet til kvinder!
Du får her en let og livlig cykel på stigningerne, som samtidig er ekstremt sikker på nedkørslerne. Avail er en alsidig endurance landevejscykel, som gør det let for dig at tilbagelægge mange kilometre på landevejen.

Bygget med en carbon-forgaffel og en robust ALUXX aluminiumsramme, som er designet specifikt til kvinder. Cyklen er med D-Fuse sadelpind, som reducerer vibrationer fra vejen, og et styr, som er smallere med henblik på kvindekroppens opbygning. Cyklen er udstyret med OverDrive i front for at øge stivheden og forbedre håndteringen. Desuden er cyklen med PowerCore krank, som sikrer et effektivt pedaltråd, så energi ikke går tabt.

Denne Liv Avail er med 16 udvendige Shimano Claris gear og Tektro fælgbremser. Der er altså intet, som skal hindre dig i at tage cyklen ud på lange ture.

Nøglefaktorer for Liv Avail 2

Bygget til Endurance
Avail er let og afbalanceret, og har en moderne endurance geometri, som specifikt er designet til kvinder. Cyklen sikrer en behagelig tur hele dagen lang.

Optimal kraftoverførsel
Teknologien bag OverDrive og PowerCore giver en effektiv ramme, der tilbyder overlegen stivhed uden at gå på kompromis med komforten.

Tilpasset komfort
Avail er med Liv’s 3F kvindespecikke design, som står for Fit, Form & Function. Dette kombineret med stødabsorberende sadelpind og styr resulterer i øget komfort og frihed på de lange ture.

Hvorfor en Liv Avail? 

Når du køber en Liv Avail, får du en hurtigtreagerende og energisk cykel, som let kan manøvreres med. Cyklen gør lange cykelture i sadlen mere behagelige end nogensinde. Her sikres stabilitet gennem svingene på vejen, effektiv energioverførsel og et elegant design med moderne detaljer.

Denne cykel er i størrelse L, som typisk passer kvinder i højden 171-182 cm.

Yderligere information

Farve

,

Størrelse

Mærke

Køn

Gear

Forbremse

Bagbremse

Hjulstørrelse

Vægt

Praktisk info

  • Fragt: Alle vores cykler sendes gratis.
  • Levering: Alle vores cykler leveres inden for 3-5 hverdage.
  • Returret: 14 dage fra modtagelse.
  • Reklamation: 2 år.
  • Sikkerhed: Cykelgruppen er medlem af Danske Cykelhandlere.
  • Andre spørgsmål? Kontakt os på 86 12 28 99 eller på info@cykelgruppen.dk

Læs mere om vores betingelser her