TILBUD Tilbud

Liv BeLiv 2 City

6.799,00 DKK 6.299,00 DKK

Liv BeLiv 2 City er den perfekte cykel til landeveje og grusstier. Oplev komfort, sikkerhed og alsidighed med stil!
Denne cykel har stil og et moderne look, og gør det muligt for dig at komme ud og opleve landevejen. Liv Beliv 2 City kommer med brede, punkterhæmmende dæk, som kan klare grus og værre forhold uden problemer.

På lager

Varenummer (SKU): 80054433 Kategorier: , , ,

Egå: 0

Hasle: 0

Aarhus: 1

Beskrivelse

Liv BeLiv 2 City er den perfekte cykel til landeveje og grusstier. Oplev komfort, sikkerhed og alsidighed med stil!
Denne cykel har stil og et moderne look, og gør det muligt for dig at komme ud og opleve landevejen. Liv Beliv 2 City kommer med brede, punkterhæmmende dæk, som kan klare grus og værre forhold uden problemer. Desuden er den bygget med bagagebærer, så du har plads til oppakning på længere cykelture. Racerstyret sikrer, at du opnår en aerodynamisk siddestilling, hvilket er optimalt til ture på landevejen.
Liv BeLiv 2 City kommer med skivebremser for hård og pålidelig opbremsning under alle vejrforhold. Bremserne kan både styres på racergrebene og de standard, centrerede bremsegreb på styret. For at opnå god energioverførsel, kommer BeLiv med 16 udvendige Shimano Claris gear, som kan trække dig over selv de stejleste bakker. Cyklen er letvægt og holdbar grundet den robuste ALUXX-grade aluminiumsramme.

Yderligere information

Farve

,

Størrelse

Mærke

Gear

Forbremse

Bagbremse

Køn