Liv Rove 3 DD Disc GE

4.499,00 DKK

Liv Rove 3 DD Disc er en fed all-terrain bike til kvinder. All-terrain betyder, at du både kan bruge den til pendling og cykling i ujævnt terræn. Hvis du er usikker i forhold til, hvad du skal bruge cyklen til, er Rove det perfekte valg for dig

Størrelse: XS

Farve: Hvid

Ikke på lager

Varenummer (SKU): 90052213 Kategorier: , Tags: ,

Beskrivelse

Liv Rove 3 DD Disc er en fed all-terrain bike til kvinder. All-terrain betyder, at du både kan bruge den til pendling og cykling i ujævnt terræn. Hvis du er usikker i forhold til, hvad du skal bruge cyklen til, er Rove det perfekte valg for dig. Med sine hybrid-orienterede opbygning, er dine valgmuligheder uendelige. Om det er asfalt, skov eller grus, kan Liv Rove klare det hele.

Cyklen er bygget med et bredt, fladt styr og en let ALUXX aluminiumsramme, som sikrer robusthed og en let cykel. Forgaflen er affjedrende og kan låses efter behov, så cyklen har lettere ved at rulle på landevejen. Liv Rove 1 Disch er bygget med kraftfulde, hydrauliske skivebremser, som bremser godt i al slags vejr og terræn. Desuden kommer den med 24 udvendige Shimano Acera gear.

Liv er Giants kvindemærke. Liv Rove er dermed dame-udgaven af Giant’s Roam-modeller. På Rove får du et stel med et knæk, så indstigningen er lavere. Desuden er sadlen smaller og kortere på Rove. Afhængigt af model kan styret også være smallere på Rove-modellerne.

 

Nøglefaktorer for Liv Rove 3 DD Disc

Let og adræt
ALUXX aluminiumsramme gør det muligt for dig at klatre og accelerere med lethed.

Komfort og kontrol
Designet med Liv’s 3F Design filosofi og LivRight størrelser, som gør cyklen perfekt til kvinder.
Det flade styr giver rytteren en position, der balancerer effektivitet og selvsikkerhed på ujævne veje samt stor og små stier.

Klar til montering af bagagebærer
Klar til bagagebærer for og bag så det bliver nemt at transportere bagage på de daglige ture samt lange udflugter.

Yderligere information

Størrelse

Farve

Mærke

Gear

Forbremse

Bagbremse

Køn