Liv Tempt 2-GE

5.399,00 DKK

Spændende skovstier er særligt lokkende, og du er måske fristet til at forsøge dig med mountainbike. Liv Tempt 2 er cyklen der kan få dine drømme opfyldt og give dig muligheden for at udforske skoven på en ny måde.

Størrelse: M

Farve: Lilla, Sort

Ikke på lager

Varenummer (SKU): 2001122115 Kategorier: ,

Beskrivelse

KOM UD OG KØR PÅ DIT FØRSTE SINGLETRACK SPOR. TEMPT ER VENNEN SOM ÅBNER EN HELT NY VERDEN FOR DIG.

Med en let ALUXX aluminiumsramme designet specifikt til kvinder, og 27.5” hjul der kombinerer fart, effektivitet og kontrol, kan Tempt guide dig rundt i skoven. En 100 mm forgaffel og kraftfulde hydrauliske skivebremser giver øget sikkerhed og kontrol. Tempt har alle de seneste mountainbike trends med en kortere frempind og længere overrør for ekstra stabilitet og kontrol.

Spændende skovstier er særligt lokkende, og du er måske fristet til at forsøge dig med mountainbike. Liv Tempt 2 er cyklen der kan få dine drømme opfyldt og give dig muligheden for at udforske skoven på en ny måde. Den selvsikre Tempt er designet til at få rytteren ud i skoven. Denne hardtail har et lavt overrør for at kunne give en sikker tur til nye ryttere og giver samtidig mulighed for at kunne manøvrere cyklen rundt på sporet. Klar til at spille mange roller – Tempt kan være din transportcykel, ven i skoven eller første off-road cykel.

Nøglefaktorer for Liv Tempt 2

Inspirerer til selvsikkerhed
Perfekt som kvinders første mountainbike. ALUXX rammen er let og holdbar.

Alsidig
Tempts performance-minded men stadig komfortable geometri gør den alsidig til både transport rundt om campus og ture i skoven.

Liv 3F Design filosofi
Kvindespecifik geometri sætter rytteren i balancen for optimal effektivitet, komfort og kontrol.

Yderligere information

Farve

,

Størrelse

Mærke

Gear

Forbremse

Bagbremse

Køn